Haemme osaavaa ja innostunutta hius- ja kauneudenhoitoalan päätoimista tuntiopettajaa 1.8.2024 alkaen vakituiseen virkasuhteeseen.

Ensisijainen tehtäväsi on hiusalan työtehtävien, etenkin kädentaitojen ja työmenetelmien, oppimisen ohjaus ja osaamisen arviointi monipuolisin menetelmin, opiskelijoiden erilaiset taustat ja oppimistavoitteet huomioiden. Tehtäviin kuuluu kiinteästi kehittämistyö yhdessä tiimin ja asiantuntijoiden kanssa, etenkin verkko-opetuksen kehittäminen (eKampus).

Opetus-, kehittämis- ja vastuutehtävät vahvistetaan vuosittain työaikasuunnitelmassa. Päätoimisen tuntiopettajan vuosityöaika voi vaihdella 800-1500 h välillä vuosittain.

Tehtävissä onnistuminen edellyttää vahvaa ohjauksellista työotetta, taitoa toimia monenlaisten oppijoiden kanssa, yhteistyötaitoja sekä digitaitoja.

Opetustehtävä edellyttää erityisen vahvaa ja erikoistunutta käytännön ammattitaitoa, ja siihen sovelletaan asetuksen 1150/2017 5 luvun 13 §, 2 mom. mukaista ammatillisen opettajan kelpoisuutta (vähintään alan erikoisammattitutkinto, pedagoginen kelpoisuus ja 5 v alan työkokemusta). Liitä hakemukseen ansioluettelosi.

Valittavan tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES osio C KL 1:n mukaan. Virkasuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Päivi Honkanen, 0400 792836, paivi.honkanen@ysao.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi sähköpostitse kirjaamo@ysao.fi 7.5.2024 klo 15 mennessä.

Viestin otsikoksi ’Hakemus hius- ja kauneudenhoitoalan päätoiminen tuntiopettaja’