Työelämä odottaa sinua

Haluatko saada ammatillisen pätevyyden tietyltä alalta tai syventää jo hankkimaasi osaamistasi? Kenties haluat oppia jotain aivan täysin uutta tai et edes tiedä mikä olisi sinun tulevaisuuden ammatti? Sivuiltamme löydät erilaisia opiskelumahdollisuuksia ja tapoja opiskella. Opiskelusi voi tapahtua työelämässä, verkko-oppimisena eYSAOn kautta sekä lähiopetuksessa. Tarjoamme hakijalle erilaisia mahdollisuuksia usean kampuksen voimalla!

Haettuasi koulutukseen suunnittelemme sinulle sopivan koulutuksen etenemispolun, henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS). Huomioimme myös osaamisen, jota sinulla jo on, sekä elämäntilanteesi ja ajankäyttösi. Jos arkesi täyttyy jo valmiiksi tekemisestä, voit yhdistää opiskelun elämääsi sivutoimisena.

Ja mikäli ajatuksissa siintää haave omasta yritystoiminnasta tai toimit jo aktiivisena yrittäjänä, voit hankkia meiltä sen tueksi huikeasti tietoa ja taitoa sekä verkostoitua ja löytää yhteistyökumppaneita. Hakijalle suunnatut opiskelumahdollisuudet ja -tavat kehittyvät alituisesti alueen yritysten kanssa.

Älä siis odota, vaan löydä oma polkusi ja heittäydy ammatin mahdollistamaan elämykseen!

Hae tutkintoja ja koulutuksia

Etsitkö omaa alaasi?

Tutustu koulutusaloihin


Jatkuva haku

Meillä on jatkuva haku kaikkiin koulutuksiin. Tule opiskelemaan milloin vain. Tuemme oppimistasi elämäsi eri vaiheissa.

Ammatillinen koulutus sisältää ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot ja erikoisammattitutkinnot sekä tutkintokoulutukseen valmentavan koulutuksen TUVAn. Lisäksi voit täydentää osaamistasi lyhytkoulutuksilla ja korttikoulutuksilla. Kaikkiin näihin voit hakeutua joustavasti ympäri vuoden!


Yhteishaku

Yhteishaussa voit hakea opiskelemaan suoraan ammattilaiseksi tai mikäli vielä haet omaa polkuasi työelämään, voit hakea tutkintokoulutukseen valmentavaan koulutukseen (TUVA).

Yhteishaku on tarkoitettu sinulle, jolla ei ole perusopetuksen jälkeen suoritettua ammatillista perustutkintoa, lukion oppimäärää tai korkeakoulututkintoa.

Me YSAOlla tarjoamme sinulle usean kampuksen voimalla mahdollisuuksia saada ammatti. Meillä voit opiskella useita kymmeniä tutkintoja, useilta eri aloilta. Opintosi rakennetaan juuri sinun tarpeidesi ja tavoitteesi mukaisesti.


Opintojen ohjaus

Opinto-ohjaus on koko ajan tukenasi. Jokaisella YSAOn opiskelijalla on oikeus yksilölliseen ja laadukkaaseen opinto-ohjaukseen kaikissa opintojensa vaiheissa.

Tutustu myös meillä haussa olevaan lyhyt-, työvoima- ja korttikoulutukseen!