Ammatillinen perustutkinto antaa sinulle yleisen jatko-opintokelpoisuuden myös korkea-asteen koulutukseen (ammattikorkeakoulut tai yliopistot). Opiskelu YSAOlla mahdollistaa sinulle siis myös jatkokoulutuksen. Valitsemalla ammatillisen koulutuksen pidät edelleen kaikki polut avoimina myös tulevaisuuden opintojen suhteen.

Panostamme eri toimialojen koulutuksen kehittämiseen jatkuvasti. Uudistamme fyysisiä oppimisympäristöjämme, ja kehitämme digitaalisuutta sen eri muodoissaan. Vahvistamme myös jatkuvasti työelämässä tapahtuvaa oppimista laajassa yhteistyöverkostossamme.

Ylä-Savon ammatillisen koulutuksen laatu on useissa eri selvityksissä todettu erinomaiseksi ja meillä opiskelevat opiskelijat ovat tyytyväisiä oppilaitokseen.

Kansainvälisyys on oleellinen osa ammatillista koulutusta. Haluamme tarjota kaikille opiskelijoillemme mahdollisuuden kehittää ammatillisia, kulttuurillisia ja kielellisiä taitojasi osana kansainvälisyysopintoja ja kansainvälisiä vaihtoja.

Mikäli kuulut ns. oppivelvollisiin, tarjoamme sinulle opetuksen, opiskeluhuollon ja ruokailujen lisäksi opiskelussasi tarvittavat materiaalit, laitteet ja muut varusteet maksutta. Opintosi rakennetaan sinun tarpeidesi ja tavoitteesi mukaisesti. Oppimista toteutetaan sekä oppilaitoksen tiloissa, työelämässä ja jatkossa yhä enemmän meidän eYSAOlla. Opintojasi varten annamme sinulle opintojen ajaksi käyttöön henkilökohtaisen tietokoneen ohjelmistoineen.

Lisätietoa Ylä-Savon ammattiopiston koulutustarjonnasta antavat opinto-ohjaajat ja opettajat.

Ota reilusti yhteyttä, kysy eri vaihtoehtoja ja tule vaikka käymään!