Kysely ja arvonta

Verkkosivustomme uudistui 31.3.2022, ja haluamme kuulla sinun mielipiteesi sivustosta ja kokemuksia sivuilla liikkumisesta. Kyselyn tuloksia hyödynnämme jatkokehityksessä, jotta saamme käyttöösi hyvän sivuston. 

Kysymykseen vastaaminen kestää arviolta 3 minuuttia.

Kyselyn päätteeksi voit osallistua arvontaan, jossa arvomme voittajille YSAOn yllätyspalkintoja.

Vastaa pe 11.11. klo 16 mennessä.

Julkaisut

Vuosittain julkaisemme digitaalisen vuosikertomuksen, jossa esitellään edellisen vuoden toimintaa ja lukuja. Vuosikertomus on luettavissa TÄSTÄ

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, jossa julkaisemme videoita ja kuvia sekä tiedotamme ajankohtaisten asioiden lisäksi tapahtumista, joissa olemme mukana.

YSAOn blogit

Asiantuntijamme ja henkilökuntamme kirjoittavat erilaisia blogeja ajankohtaisista asioista. Tutustu kirjoituksiin alla olevasta listauksesta.

YSAOn tapahtumat

Järjestämme ajoittain eri alojen tapahtumia sekä ajankohtaisia tilaisuuksia. Tutustu alla olevasta listauksesta tapahtumien sisältöön, ja osallistu mukaan!

Yhteistyökumppaneiden tapahtumat

Olemme mukana monissa yhteistyökumppaneiden järjestämissä tapahtumissa. Meidät voit tavata alla olevista tapahtumista.

Oppisopimusinfot

Järjestämme syksyn aikana yleisiä oppisopimusinfoja Teamsin kautta.

Infossa kuulet oppisopimuskoulutuksista sekä niiden käytännön toteutuksista Ylä-Savon alueella. Päivä sisältää tärkeää ja ajankohtaista oppisopimustietoa kaikille, mutta myös työn avuksi esimerkiksi opinto-ohjaajille, ohjaamoille, TE-toimistolle, yritysten edustajille sekä kaikille, jotka pohtivat uutta koulutusta tai alaa.

Osallistu mukaan, infoihin voit tulla ilman ennakkoilmoittautumista.

Tiedotteet

Lue uusimmat tiedotteemme.