Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Voit hakea työvoimakoulutukseen, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen, lomautettuna, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen koulutuksen alkua tai teet osa-aikatyötä.

Suunnitteletko alan vaihtoa tai ensimmäistä ammatillista koulutusta? Tule tutustumaan kone- ja tuotantotekniikan koulutuksiin ja ammatteihin. Tutustuminen toteutetaan työssä oppien ja oppilaitoksessa opiskellen.

Koulutus soveltuu kaikille kone- ja tuotantotekniikasta kiinnostuneille. Koulutus kestää noin kaksi kuukautta. Koulutuksen jälkeen voit hakeutua kone- ja tuotantotekniikan perustutkintokoulutukseen, jos sovellut alalle ja olet motivoitunut opiskelemaan.

Lisätietoja koulutuksesta:
Lisätietoja koulutuksen sisällöstä: Jarkko Ruotsalainen, puh. 040 177 8536, jarkko.ruotsalainen@ysao.fi.

Koulutuksen yhdyshenkilö Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimistossa Anne Partanen, puh. 0295 043 655, anne.partanen@te-toimisto.fi.

Koulutuksen sisältö

Tutustumisjaksolla pääset tutustumaan kone- ja tuotantotekniikan koulutukseen ja pääset kokeilemaan erilaisia työtehtäviä, joiden kautta osaat mitata osaamistasi suhteessa työn vaativuuteen. Lähde mukaan katsomaan löytyykö tästä sinulle reitti tälle alalle.

Linkki tutkinnon perusteisiin

Aloituspaikat

10

Opintojen aikainen toimeentulo

Selvitä omalta kohdaltasi opintojen aikainen toimeentulo tästä linkistä

Muuta huomioitavaa

Alueen yritykset ovat esittäneet huolensa, miten he saavat työntekijöitä ja miten he voivat turvata tuotantonsa tällä hetkellä ja tulevaisuudessa. Teknologialan työtilanne on parantunut huomattavasti ja tästä syystä alueen yritykset tulevat tarvitsemaan työvoimaa teknologia-alan työtehtävissä, johon tämä koulutus osaamistasi ohjaa.

KOULUTUKSEEN HAKEMINEN 31.5.2024 mennessä
Koulutukseen haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake www.tyomarkkinatori.fi > Henkilöasiakkaat > Haussa oleva työvoimakoulutus > Valitse oikea koulutus (Sanahakuun koulutuksen numero 717091) > Kuvaus- tai Tiedot -välilehdiltä klikkaamalla ”Hae tähän koulutukseen”. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman kirjautumista, sinun tulee vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella.

Esivalinta suoritetaan hakemusten perusteella viikolla 23, jonka jälkeen kouluttaja kutsuu haastatteluun.

Lisätietoja antaa

Hakijapalveluiden yhteystiedot ja palveluajat

Ylä-Savon ammattiopisto pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin

Tämä tuotekortti on tarkastettu
22.02.2024