Peltoniemen asuntola, Iisalmi

Peltoniemen asuntola sijaitsee Peltoniemen kampuksella reilun 10 minuutin automatkan päässä Iisalmen keskustasta. Peltoniemen asuntolassa asuu kaikkien Iisalmen kampusten opiskelijoita, ja se onkin suurin asuntolamme.

Pihapiirissä on kolme 2-kerroksista luhtitaloa sekä oma pienkerrostalo lemmikkieläinpaikan tarvitseville ja lähijaksoilla majoittuville. Asunnot ovat kalustettuja soluasuntoja, joissa on 4 makuuhuonetta. Jokaisessa huoneessa on 2 vuodepaikkaa. Lisäksi asunnossa on yhteinen keittiö, oleskelu- ja ruokailutila, suihku ja WC.

Asuntolasta löytyy myös paljon kaikille yhteisiä tiloja: konsolipelihuone, musahuone soittimineen, punttisali sekä tilaa katsoa televisiota, pelata lautapelejä, kokkailla ja leipoa yhdessä. Voit kokoontua opiskelemaan ja työskentelemään ryhmätöiden pariin tai muuten vain hengailla ja viettää aikaa vapaasti. Yhteisistä tiloista löytyvät myös sauna, pyykkitupa ja asuntolaohjaajien työhuoneet. Sinulla on käytössäsi myös laavu ja kota.

Mikäli opiskelet Iisalmen keskustan kampuksilla, pääset oppitunneille linja-autolla aamuisin. Tutustu tästä miten haet koulumatkatukea ja saat hankittua puhelimeesi matkasovelluksen. Lisäksi koulupäivän jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä harrastuksiin ja kauppaan.

FAQ
Asuntolapaikkoja: 128
Lemmikkieläinpaikat: Kyllä (rajallinen määrä, mainitse tarve varauksen yhteydessä)
Sähköpaikkamahdollisuus matkailuajoneuvolle: kyllä
Osoite: Kotikyläntie 254, Iisalmi

Yhteystiedot: 
asuntolaohjaaja Sami Kokkonen, +358 400 793 097, sami.kokkonen@ysao.fi 

Majoitusvaraukset lähijaksoille: peltoniemi.majoitusvaraukset@ysao.fi 

Hingunniemen asuntola, Kiuruvesi

Kun käyt Hingunniemessä lähijaksoilla, voit majoittua Hingunniemen kampuksen asuntolaan.

Majoitusrakennuksia on 2, toinen tallinmäellä laidunnäköalalla ja toinen oppilaitoksen mäellä opiskelijaravintola Aisakellon vieressä. Majoitus on ryhmämajoitusta 2 – 3 henkilön huoneissa. Vuodepaikkoja on kaikkiaan 31. Osassa huoneistoja on sauna.

Hingunniemestä matkaa Kiuruveden keskustaan on reilu 5 kilometriä. Iltaisin on mahdollisuus kulkea harrastuksiin ja kauppaan viikko-ohjelman mukaan.

FAQ 
Asuntolapaikkoja: 28 
Lemmikkieläinpaikat: Ei
Sähköpaikkamahdollisuus matkailuajoneuvolle: kyllä 
Osoite: Hingunniementie 98, Kiuruvesi 

Yhteystiedot:  
Hingunniemen majoitustoimisto, 
asuntolaohjaaja Kirsi Niskanen, +358 50 470 1774, kirsi.niskanen@ysao.fi

Museokadun asuntola, Kiuruvesi

Museokadun asuntola sijaitsee Kiuruveden keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä kaupoista sekä kaikista keskustan palveluista ja harrastusmahdollisuuksista. Museokadun asuntolassa asuvat yleensä Hingunniemen hevostalousopiskelijat. Asunnot ovat kalustettuja soluasuntoja. Jokaisessa solussa on 2 – 4 makuuhuonetta sekä yhteinen keittiö, oleskelu- ja ruokailutila, suihku sekä WC. Huoneissa on 2 vuodepaikkaa.

Kahteen vierekkäiseen pihapiiriin sijoittuu asuinrivitaloja sekä yhteiset tilat, missä voit katsoa televisiota, pelata konsoli- tai lautapelejä, kokoontua yhteisten koulutehtävien pariin tai muuten vain hengailemaan. Yhteisistä tiloista löytyvät myös sauna, pyykkitupa ja asuntolaohjaajan työhuone. Linja-autokuljetus on järjestetty aamuisin asuntolalta Hingunniemen kampukselle ja koulupäivän jälkeen takaisin. Iltaisin on mahdollisuus harrastuskuljetuksiin.

FAQ
Asuntolapaikkoja: 86
Lemmikkieläinpaikat: Ei
Yhteiset tilat: televisio ja pelihuone, opiskelu- ja ryhmätyötila, pyykkitupa, sauna
Osoite: Museokatu 15 - 17, Kiuruvesi

Yhteystiedot:
asuntolaohjaaja Aki-Juhani Ruotsalainen, +358 40 7077 222, aki-juhani.ruotsalainen@ysao.fi