Peltoniemen asuntola, Iisalmi

Peltoniemen asuntola sijaitsee Peltoniemen kampuksella reilun 10 minuutin automatkan päässä Iisalmen keskustasta. Peltoniemen asuntolassa asuu kaikkien Iisalmen kampusten opiskelijoita, ja se onkin suurin asuntolamme.

Pihapiirissä on kolme 2-kerroksista luhtitaloa. Asunnot ovat kalustettuja soluasuntoja, joissa on 4 makuuhuonetta. Jokaisessa huoneessa on 2 vuodepaikkaa. Lisäksi asunnossa on yhteinen keittiö, oleskelu- ja ruokailutila, suihku ja WC.

Asuntolasta löytyy myös paljon kaikille yhteisiä tiloja: konsolipelihuone, musahuone soittimineen, punttisali sekä tilaa katsoa televisiota, pelata lautapelejä, kokkailla ja leipoa yhdessä. Voit kokoontua opiskelemaan ja työskentelemään ryhmätöiden pariin tai muuten vain hengailla ja viettää aikaa vapaasti. Yhteisistä tiloista löytyvät myös sauna, pyykkitupa ja asuntolaohjaajan työhuone. Sinulla on käytössäsi myös laavu ja kota.

Mikäli opiskelet Iisalmen keskustan kampuksilla, pääset oppitunneille linja-autolla aamuisin. Tutustu tästä miten haet koulumatkatukea ja saat hankittua puhelimeesi matkasovelluksen. Lisäksi koulupäivän jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä harrastuksiin ja kauppaan.

FAQ
Asuntolapaikkoja: 125
Lemmikkieläinpaikat: Kyllä (rajallinen määrä)
Sähköpaikkamahdollisuus matkailuajoneuvolle: kyllä
Osoite: Kotikyläntie 254, Iisalmi

Yhteystiedot: 
asuntolaohjaaja Sami Kokkonen, +358 400 793 097, sami.kokkonen@ysao.fi 

Hingunniemen asuntola, Kiuruvesi

Kun käyt Hingunniemessä lähijaksoilla, voit majoittua Hingunniemen kampuksen asuntolaan.

Majoitusrakennuksia on 2, toinen tallinmäellä laidunnäköalalla ja toinen oppilaitoksen mäellä opiskelijaravintola Aisakellon vieressä. Majoitus on ryhmämajoitusta 2 – 3 henkilön huoneissa. Vuodepaikkoja on kaikkiaan 28. Osassa huoneistoja on sauna.

Hingunniemestä matkaa Kiuruveden keskustaan on reilu 5 kilometriä.

FAQ 
Asuntolapaikkoja: 28
Lemmikkieläinpaikat: Ei
Sähköpaikkamahdollisuus matkailuajoneuvolle: kyllä
Osoite: Hingunniementie 98, Kiuruvesi

Yhteystiedot:
Hingunniemen majoitustoimisto, +358 40 7077 222, majoitusvaraukset.hingunniemi@ysao.fi

Museokadun asuntola, Kiuruvesi

Museokadun asuntola sijaitsee Kiuruveden keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä kaupoista sekä kaikista keskustan palveluista ja harrastusmahdollisuuksista. Museokadun asuntolassa asuvat pääsääntöisesti Hingunniemen hevostalousopiskelijat. Asunnot ovat kalustettuja soluasuntoja. Jokaisessa solussa on 2-4 makuuhuonetta sekä yhteinen keittiö, oleskelu- ja ruokailutila, suihku sekä WC. Huoneissa on 2 vuodepaikkaa.

Kahteen vierekkäiseen pihapiiriin sijoittuu asuinrivitaloja sekä yhteiset tilat, missä voit katsoa televisiota, pelata konsoli- tai lautapelejä, kokoontua yhteisten koulutehtävien pariin tai muuten vain hengailemaan. Yhteisistä tiloista löytyvät myös musahuone soittimineen, kuntoilutila laitteineen, sauna, pyykkitupa ja asuntolaohjaajan työhuone. Linja-autokuljetus on järjestetty aamuisin asuntolalta Hingunniemen kampukselle ja koulupäivän jälkeen takaisin. Iltaisin on mahdollisuus harrastuskuljetuksiin.

FAQ
Asuntolapaikkoja: 72
Lemmikkieläinpaikat: Ei
Osoite: Museokatu 17, Kiuruvesi

Yhteystiedot:
asuntolaohjaaja Aki-Juhani Ruotsalainen, +358 40 7077 222, aki-juhani.ruotsalainen@ysao.fi