Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän strategiatyö vuosille 2025–2029 on alkanut ja tämän kyselyn avulla kartoitamme sidosryhmille tärkeitä teemoja. Tarvitsemme näkemystäsi tulevaisuuden suuntaviivoista ja alueellisesta kehityksestä strategiatyömme pohjaksi. Sisältökysymykset kartoittavat Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän ulkoisia muutostekijöitä, Ylä-Savon kehitysnäkymistä nousevia osaamistarpeita ja sisältöjä, toiminnan tärkeimpiä osa-alueita sekä kriittisiä onnistumiskohteita.

Käy vastaamassa viimeistään to 11.4.2024 oheisen linkin kautta. Kyselyyn vastaamiseen kuluu noin 10 minuuttia.

Arvomme vastaajien kesken YSAO-aiheisia palkintoja. Mikäli haluat osallistua arvontaan, voit jättää sähköpostiosoitteesi lomakkeen loppuun. Yhteystietoja käytetään ainoastaan mahdollisista arvontavoitoista ilmoittamiseen.

Kiitos, kun olet mukana rakentamassa parempaa koulutusta ja hyvinvointia Ylä-Savoon!

Ystävällisin terveisin,
Kari Puumalainen, kuntayhtymän johtaja / rehtori