Ilmianna osaamisesi ja ilmoittaudu YSAOn uusiin osaajapankkeihin! 

Osaajapankki YSAO, asiantuntija- ja opetustehtävät
Haemme osaajapankkiin opetus- ja asiantuntijatehtävistä kiinnostuneita oman alansa ammattilaisia, joilla on tahtoa ja kunnianhimoa edistää työelämää entistä paremmaksi jakamalla omaa osaamistaan. Kerro rohkeasti, millaista asiantuntijaosaamista juuri Sinulla olisi tarjota.

Tärkeät tehtävämme ovat uusien osaajien ja työssä olevien ammattitaidon vahvistamisessa sekä työelämän ja organisaatioiden kehittämiskumppanuuksissa. Haluamme vastata erilaisiin osaamisen kehittämistarpeisiin vahvalla asiantuntemuksella ja ennakoivasti.

Tarvitsemme asiantuntijuuttasi muun muassa kouluttajana, opettajien sijaisuuksissa, näyttöjen arvioinnissa, kehittämis- tai muissa asiantuntijatehtävissä. Kerro hakemuksessa kiinnostuneisuudestasi erilaisiin tehtäviin ja myös siitä, olisitko käytettävissä satunnaisesti lyhytkestoisiin, vai kenties yhdenjaksoisiin tehtäviin. Voit tarjota osaamistasi myös yrityksen kautta. Voit lisätä liitteisiin CV:si täydentämään hakemustasi.


Osaajapankki YSAO, palvelu- ja ohjaustyö

Haemme osaajapankkiimme eri ammattitehtävien sijaisuuksista kiinnostuneita henkilöitä, kuten ohjaajia, ruoka- tai siivousalan tai eläintenhoidon osaajia.

Sijaisuudet saattavat olla hyvin eri mittaisia, ja tyypillistä on että tarve tulee nopealla aikataululla. Yhteistä kaikille tehtäville YSAOlla on se, että työtä tehdään opiskelijoiden kanssa – meillä koko talo ohjaa.

Sijaisuuksia voi tulla mm. seuraavissa tehtävissä: kokki tai ruokapalvelutyöntekijä, puhtauspalvelutyö, laitoshuoltaja, hevosten hyvinvointi ja talliympäristön ylläpito, karjan hoito ja navettaympäristön ylläpito, pien- ja harraste-eläinten hoito ja hoitolaympäristön ylläpito, tilatyöntekijä, ohjaaja, opiskelun tuki ja ohjaus (nivelvaihekoulutukset, yhteiset aineet), asuntolaohjaus, opiskeluhyvinvointiin liittyvät ohjaustehtävät, opetusta ja opiskelua tukevat ammatinohjaajien tehtävät eri koulutusaloillamme, IT -tuen tehtävät sekä erilaiset toimistotyöt.


Meillä YSAOlla on vahva yhdessä tekemisen meininki, innostava työilmapiiri ja -ympäristö. Haluamme, että jokainen työntekijä kokee olevansa arvostettu yhteisömme jäsen ja meille kullanarvoinen osaamisen rikastuttaja.

Olemme Sinuun yhteydessä, kun meillä on tarvetta osaamisellesi. Pidäthän tietosi Kuntarekryssä ajan tasalla.
Huomioithan, että haemme pidempiin ja vakituisiin tehtäviin osaajia erillisillä hauilla. Jättämäsi avoin hakemus ei siirry rekrytointeihin, joista julkaistaan oma työpaikkailmoitus Kuntarekryssä

YSAOn uudet osaajapankit ovat avautuneet 25.1. klo 12:00.
Asiantuntija- ja opetustehtävät osaajapankki on avoinna 31.12.2024 klo 15:00 saakka.
Palvelu- ja ohjaustyö osaajapankki on avoinna 28.6.2024 klo 15:00 saakka.
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työavaimet: 538885 (Asiantuntija- ja opetustehtävät), 550203 (Palvelu- ja ohjaustyö)
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Työn luonne: Osa-aikatyö, Tuntityö, Sijaisuus

Lisätietoja saat: HRD-asiantuntija Miia Bovellan, miia.bovellan@ysao.fi, 0400 799829