Ihmeiden Iisalmi tarjoaa kesäisin ilmaisen koeasumisen yhdelle Ylä-Savon ulkopuolelta seudullemme saapuvalle kesätyöntekijälle harrastusetuineen sekä huippuedullisia asumisen ratkaisuja useammallekin seudullemme kesätöihin tulevalle!

Hae kesätöihin Iisalmen seudun kansainvälisiin huippuyrityksiin kesäksi 2024 ja koeasu maailman ensimmäiseksi kiireneutraaliksi seutukaupungiksi pyrkivä ihmeiden Iisalmi ILMAISEKSI! Kun kesätyö seudun yrityksessä on plakkarissa, voit täyttää täysin ilmaisen koeasumisen hakemuksen osoitteessa iisalmi.fi/koeiisalmi

Kerro, miksi juuri sinä olisit Se Oikea Iisalmelle – jätä hakemus 31.3.2024 mennessä!

Mistä löydät parhaat kesätyöt?
Tutustu seudun huippuyrityksiin ja avoimiin työpaikkoihin iisalmi.fi/byiisalmi

Koeasukkaalle Iisalmi tarjoaa veloituksetta Petterinkulman kodin ajalle 1.6. – 31.8.2024. Koti on mitoitettu valituksi tulleelle henkilölle ja hänen mahdolliselle perheelleen, joten voit tulla koeasumaan myös kumppanisi tai lastesi kanssa. YSAOn opiskelijat sisustavat ja kalustavat asukkaan toiveiden mukaisen kodin! Koeasunto sijaitsee mukavalla paikalla noin parin kilometrin säteellä torilta ja tapahtumien sykkeestä. Iisalmessa luonto ja harrastukset ovat lähellä, asuinalueesta riippumatta! Hakijan tämänhetkisen asuinpaikan tulee olla Ylä-Savon ulkopuolella.

Tutustu koeasumisen tunnelmiin kesän 2023 asukkaan Reetta Sojakan videolla. Hän käy läpi mennyttä kesää ja sen kohokohtia ja kertoo miten hänen ennakkokäsityksensä Iisalmesta muuttuivat ja mikä yllätti hänet positiivisesti.