Konepajamittaus tutuksi

Hinta

250 € kurssimaksu on veroton maksu, eikä sisällä arvonlisäveroa.

Konepajamittaus-koulutus sopii henkilölle, joka käyttää konepajoissa yleisesti käytettäviä konepajan käsimittavälineitä, tulkitsee koneenpiirustuksia ja niihin liittyviä yleisimpiä standardeja työssään. Koulutus sopii aloitteleville tai jonkun verran kokemusta omaaville työntekijöille ja uusiin työtehtäviin siirtyville.

Onko yrityksellänne konepajamittauksen perehdytysmateriaali kunnossa?
Haluatteko varmistaa aloittavien, ja työtehtäviä vaihtavien työntekijöiden mittausosaamisen?
Onko yrityksessänne tarve parantaa laatua, säästää kustannuksissa sekä toimia vastuullisemmin?

Aiheuttaako mittausvirheet ja laatuvirheet ylimääräisiä kustannuksia yrityksessä?
Tarvitaanko uusien työntekijöiden mittaustekniikan tuntemukseen lisää osaamista?
Tuottaako koneenpiirustusten tulkitseminen tuskaa?
Tee toiminnasta vastuullista tekemällä asiat kerralla valmiiksi ilman hävikkiä.

Mittaustekniikka ja -laadunhallinta osavalmistuksessa vähentää hukkatyötä, parantaa asiakas- ja työntekijätyytyväisyyttä sekä lisää tuottavuutta.
Konepajamittaus tutuksi- kurssin suorittanut saa ymmärryksen tuottamansa laadun merkityksestä yritykselle.
Varmista uusien työntekijöiden oikeanlaisten työtapojen hallinta mittauksessa ja koneenpiirustuksen standardien käyttö työssään.

Koulutuksen sisältö

- Konepajamittaus -koulutuksen jälkeen osaat valita oikean mittalaitteen eri tilanteisiin. Saat kattavan osaamisen yleisimpien konepajamittavälineiden käytön teoriasta. Saat osaamista mittaamisesta eri mittaustilanteissa ja -kohteessa.

- Koulutuksessa käsitellään yleisimpiä koneenpiirustusten standardeja: Koneenpiirustusten lukeminen, projektiot, mitoitus, mittakaavat ja leikkaukset, toleranssit ja sovitteet, pinnanlaatu ja pintamerkinnät, särmien merkinnät sekä geometriset toleranssit.

- Opit ymmärtämään laadun merkityksen työssäsi mittaamisen näkökulmasta.

- Koulutusmateriaali koostuu teoria-aineistosta ja lyhyistä opetusvideoista, jotka ovat tehty osittain yhteistyössä yläsavolaisten huippuyritysten kanssa.

Koulutus on suoritettava 30 päivän sisällä koulutukseen ilmoittautumisesta.

Saat Ylä-Savon ammattiopiston käyttäjätunnukset tekstiviestillä vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta. Pääset kirjautumaan käyttäjätunnuksilla Itslearning-oppimisympäristöön osoitteessa:

https://ysao.itslearning.com/
Löydät suoritettavan koulutuksen Itslearning-oppimisympäristön etusivultasi. Ota yhteyttä opintotoimistoon jos sinulla on ongelmia kirjautumisen kanssa, opintotoimiston yhteystiedot löydät osoitteesta:

https://ysao.fi/opiskelu-ysaolla/opintotoimisto/

K: Pitääkö minun olla alan töissä koulutuksen aikaan? V: Ei tarvitse.
K: Voinko osallistua koulutukseen työn ohessa? V: Voit osallistua. Koulutus on aikaan ja paikkaan sitomaton.
K: Missä ajassa kurssi tulee suorittaa? V: Sinulla on 30 päivää aikaa suorittaa verkkokurssi ja sen voi suorittaa osissa sinä aikana. Teoriassa opittua osaamista kannattaa hyödyntää käytännön työtehtävissä.
K: Saako tästä todistuksen? V: Kyllä saa. Jotta saat suoritusmerkinnän/osaamismerkin, sinun tulee tehdä kurssilla olevat tehtävät hyväksytysti.
K: Olen työskennellyt koneistajana 5 vuotta, saanko mina tältä kurssilta lisäosaamista? V: Todennäköisesti saat, näet opittavat asiat kurssisisällöstä.
K: Kuinka kauan opiskelua kurssi vaatii ajallisesti? V: Kurssin pituus verkossa suoritettuna on arviolta noin 10 tuntia.

Lisätietoja antaa

Jari Huttunen (0400793104 / jari.huttunen@ysao.fi)

Lisätietoja koulutukseen ilmoittautumisesta

Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen viikkoa ennen koulutuksen alkamista on maksuton. Peruutus viikon sisällä ennen koulutusta, veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. Peruutus koulutuspäivänä, osallistumismaksu peritään kokonaisuudessaan, jos ei ole esittää lääkärintodistusta.

Koulutuksen järjestäjä

Ylä-Savon ammattiopisto

Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin

Osallistujia: