Kiinteistönhoitajan ammattitutkinto koulutus valmistaa opiskelijat työskentelemään kiinteistönhoidon tehtävissä. Koulutuksen aikana opit huolehtimaan kiinteistön yleishoidosta, arvioimaan rakennusten teknistä kuntoa ja sisäilman laatua, sekä ylläpitämään ilmanvaihtokoneiden toimintakuntoa. Lisäksi opit käyttämään kiinteistöautomaatiota. Koulutus tarjoaa monipuoliset valmiudet työskennellä niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla, esimerkiksi kerrostaloissa, kauppakeskuksissa, sairaaloissa ja kouluissa

Tiesitkö, että kiinteistöhoitajan ammattitutkinto avaa oven monipuoliseen ja mielenkiintoiseen maailmaan? Jos olet kiinnostunut käsillä tekemisestä, teknisistä haasteista ja asiakaspalvelusta, tämä koulutus voi olla juuri sinulle sopiva polku.

Kuvittele itsesi huolehtimassa kiinteistöjen yleishoidosta, tarkkailemassa sisä- ja ulkoalueiden kuntoa, ja arvioimassa rakennusten teknistä toimivuutta. Olet kuin moderni moniosaaja, joka pitää kiinteistöt turvallisina ja viihtyisinä paikkoina asukkaille ja käyttäjille.

Miksi valita kiinteistöhoitajan ammattitutkinto?

Monipuoliset työtehtävät: Kiinteistöhoitajana pääset tekemään monenlaisia tehtäviä. Voit huoltaa kiinteistöteknisiä järjestelmiä, ylläpitää ilmanvaihtokoneita, ja arvioida sisäilman laatua. Jokainen päivä on erilainen!

Hyvät työllistymismahdollisuudet: Kiinteistönhuoltoala kasvaa jatkuvasti, ja ammattitaitoisille kiinteistöhoitajille on aina kysyntää. Voit työskennellä niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla.

Asiakaspalvelu: Kiinteistöhoitajana olet lähellä ihmisiä. Voit auttaa asukkaita ja käyttäjiä, ratkaista ongelmia ja tehdä arjesta sujuvampaa.

Tekninen osaaminen: Opit huoltamaan ja valvomaan kiinteistöjen teknisiä järjestelmiä. Tämä taito on arvokas ja avaa ovia monille eri aloille.

Käytännönläheinen koulutus: Kiinteistöhoitajan ammattitutkinto tarjoaa käytännönläheistä oppimista, ja voit soveltaa oppimaasi suoraan työelämässä.

Jos haluat syventää opintojasi ja olla mukana luomassa viihtyisiä ja toimivia kiinteistöjä, kiinteistöhoitajan ammattitutkinto voi olla juuri sinun juttusi!

Osaamisala

Kiinteistönhoidon osaamisala

Linkki tutkinnon perusteisiin

Koulutuksen aloitus

Koulutuksen aloitus määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.

Koulutuksen suunniteltu kesto

1,5-3 v, koulutuksen kesto tarkentuu henkilökohtaista osaamisen kehittämissuunnitelmaa laatiessa

Koulutuskohtaiset valintaperusteet

Tulee olla suoritettuna soveltuvan alan perustutkinto ja työ/harjoittelupaikka ennen valintaa.

Kielitaitovaatimustaso

B1.1

Muut mahdolliset kustannukset

Kustannuksia voi tulla opiskelumateriaaleista, työvaatteista, työvälineistä ja viranomaismaksuista

Opintojen aikainen toimeentulo

Selvitä omalta kohdaltasi opintojen aikainen toimeentulo tästä linkistä

Lisätietoja antaa

Hakijapalveluiden yhteystiedot ja palveluajat

Ylä-Savon ammattiopisto pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin

Tämä tuotekortti on tarkastettu
16.04.2024