Valmistutte maailmaan, jossa teitä tarvitaan

Onneksi olkoon kaikki valmistuneet opiskelijat sekä hyvää kesää kaikille koulun opiskelijoille, henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille. Juhlistamme kevätjuhlaa oheisella videolla, joka ilmestyy pe 3.6. klo 12. Videolla on listattuna kaikki opiskelijat, jotka ovat valmistuneet ajalla 11.12.2021-20.5.2022.

Ylä-Savon ammattiopiston rehtori Kari Puumalainen:

Hyvät opiskelijat. Kun te tänä keväänä olette saaneet todistuksen suorittamistanne opinnoista, ottakaa se ylpeydellä vastaan. Se on samalla myös merkki siitä, että olette kyenneet oppimaan jotain uutta. Tämä on yksi arvokkaimmista taidoista, joita teillä on.

Te valmistutte maailmaan, jossa teitä ja teidän osaamistanne tarvitaan. Hyödyntäkää taitojanne, oppikaa uusia asioita ja antakaa taidon näkyä!

Hyvää kesää kaikille!