Hyvällä aterialla energiaa päivään

Hyvällä ja monipuolisella ruoalla jaksat opiskella koko päivän. Yksiköiden opiskelijaravintoloihin voit tutustua niiden omilta sivuilta. Ruokalistat ovat näkyvillä verkkosivujen lisäksi opiskelijaravintoloiden edustalla sekä toimipaikkojen infotauluilla.

Ruokalista

Erityisruokavaliomerkinnät: L = laktoositon, M = maidoton, G = gluteeniton, K = kananmunaton, V = vegaani

Viikko 3

Torstai 16.1.2025
Hernekeitto L M G K
Juustoinen kasviskeitto L G K

Perjantai 17.1.2025
Aasialainen kasvissosekeitto L G K
Porkkana-grahampiirakka L M K
Persikka-omenakiisseli G V

Viikko 4

Maanantai 20.1.2025
Makkarakastike L M G K
Sieni-linssipata G V
Perunat

Tiistai 21.1.2025
Ohrasuurimopuuro L K
Mansikkakeitto G V
Sämpylä, juustoviipale

Keskiviikko 22.1.2025
Makaronilaatikko L M
TexMex-kasvisvuoka L G K

Torstai 23.1.2025
Broileri-kasviskeitto L G K
Tulinen maissikeitto L G K

Perjantai 24.1.2025
Sitruunaiset kalaleikkeet L M K
Kasvispihvit Mexican G V
Jogurtti-tillikastike L G K
Perunasose L G K

**ruokalistamuutokset mahdollisia**

Ruokasuositukset

Tutustu ammatillisten oppilaitosten ja lukioiden ruokasuositukseen tästä (linkki siirtyy YSAOn ulkopuolisille sivuille). Alta löydät lomakkeen erityisruokavaliota varten. Palauta allekirjoitettu lomake oman kampuksen opiskelijaravintolan henkilökunnalle.

Oiva

Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, jota koordinoi Ruokavirasto. Sitä kautta näet elintarvikealan yritysten valvontatulokset. Elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat yritysten elintarviketurvallisuutta ja vievät tiedot Oivaan, josta sinä näet raportit.