Hyvällä aterialla energiaa päivään
Hyvällä ja monipuolisella ruoalla jaksat opiskella koko päivän. Yksiköiden opiskelijaravintoloihin voit tutustua niiden omilta sivuilta. Ruokalistat ovat näkyvillä verkkosivujen lisäksi opiskelijaravintoloiden edustalla sekä toimipaikkojen infotauluilla.
Ruokalista
Erityisruokavaliomerkinnät: L = laktoositon, M = maidoton, G = gluteeniton, K = kananmunaton, V = vegaani
Viikko 3
Torstai 16.1.2025
Hernekeitto L M G K
Juustoinen kasviskeitto L G K
Perjantai 17.1.2025
Aasialainen kasvissosekeitto L G K
Porkkana-grahampiirakka L M K
Persikka-omenakiisseli G V
Viikko 4
Maanantai 20.1.2025
Makkarakastike L M G K
Sieni-linssipata G V
Perunat
Tiistai 21.1.2025
Ohrasuurimopuuro L K
Mansikkakeitto G V
Sämpylä, juustoviipale
Keskiviikko 22.1.2025
Makaronilaatikko L M
TexMex-kasvisvuoka L G K
Torstai 23.1.2025
Broileri-kasviskeitto L G K
Tulinen maissikeitto L G K
Perjantai 24.1.2025
Sitruunaiset kalaleikkeet L M K
Kasvispihvit Mexican G V
Jogurtti-tillikastike L G K
Perunasose L G K
**ruokalistamuutokset mahdollisia**
Ruokasuositukset
Tutustu ammatillisten oppilaitosten ja lukioiden ruokasuositukseen tästä (linkki siirtyy YSAOn ulkopuolisille sivuille). Alta löydät lomakkeen erityisruokavaliota varten. Palauta allekirjoitettu lomake oman kampuksen opiskelijaravintolan henkilökunnalle.
Oiva
Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, jota koordinoi Ruokavirasto. Sitä kautta näet elintarvikealan yritysten valvontatulokset. Elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat yritysten elintarviketurvallisuutta ja vievät tiedot Oivaan, josta sinä näet raportit.