Hyvällä aterialla energiaa päivään
Hyvällä ja monipuolisella ruoalla jaksat opiskella koko päivän. Yksiköiden opiskelijaravintoloihin voit tutustua niiden omilta sivuilta. Ruokalistat ovat näkyvillä verkkosivujen lisäksi opiskelijaravintoloiden edustalla sekä toimipaikkojen infotauluilla.
Perustutkinto-opiskelijoille lounas on maksuton, muille opiskelijoille ja YSAO:n henkilökunnalle 6,40 € ja vieraille 6,90 €. Lounaalta yli jäänyttä ruokaa myydään linjastosta 15 minuutin ajan lounasruokailun päätyttyä.
Ruokalista
Erityisruokavaliomerkinnät: L = laktoositon, M = maidoton, G = gluteeniton, K = kananmunaton, V = vegaani
Vko 45
Maanantai 3.11.2025
Omenainen kalkkunakastike L G K
Tofukastike G V
Keitetyt perunat V
Tiistai 4.11.2025
Lasagnette L K
Värikäs vihannesvuoka L G K
Keskiviikko 5.11.2025
Ohrasuurimopuuro L K
Mansikkakeitto G V
Sämpylä ja kalkkunaleikkele
Torstai 6.11.2025
Hernekeitto L M G K
Kasvissosekeitto L G K
Perjantai 7.11.2025
Mantelikala L M K
Porkkananapit G V
Perunasose L G K
Vko 46
Maanantai 10.11.2025
Bolognesekastike L M G K
Härkisbolognese G V
Spagetti V
Tiistai 11.11.2025
Lohikeitto L M G K
Bataatti-linssikeitto G V
Keskiviikko 12.11.2025
Broilerikiusaus L G K
Mifu-pastavuoka L K
Torstai 13.11.2025
Pinaattikeitto L K
Kananmuna
Riisipiirakka L
Marjakiisseli G V
Perjantai 14.11.2025
Jauhelihakebakot L M K
Kasvispihvit Mexican G V
Lohkoperunat G V
Ruokasuositukset
Tutustu ammatillisten oppilaitosten ja lukioiden ruokasuositukseen tästä (linkki siirtyy YSAOn ulkopuolisille sivuille). Alta löydät lomakkeen erityisruokavaliota varten. Palauta allekirjoitettu lomake oman kampuksen opiskelijaravintolan henkilökunnalle.
Oiva
Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, jota koordinoi Ruokavirasto. Sitä kautta näet elintarvikealan yritysten valvontatulokset. Elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat yritysten elintarviketurvallisuutta ja vievät tiedot Oivaan, josta sinä näet raportit.


