Koulutus on tarkoitettu henkilölle, joilla on elintarvikealan perustutkinto suoritettuna. Toisaalta sinulla voi olla monipuolinen työkokemus kondiittorin työtehtävistä, vaikka sinulla ei perustutkinnon koulutusta olisikaan ja silloin tämä koulutus on sinulle juuri sopiva.

Haluatko konditoria-alan ammattilaiseksi? Syvennä ammatillista osaamistasi leivosten, kakkujen, pikkuleipien ja koristeiden valmistuksessa. Saat uusia ideoita erilaisten konditoriatuotteiden valmistukseen.

Koulutuksen sisältö

Elintarviketurvallisuuden hallinta, täytekakkujen, leivosten, konditoriakoristeiden valmistaminen, pikkuleipien ja kahvikakkujen valmistaminen, voileipäkakut ja coctailtuotteet, leipomoalan taitotyö.

Linkki tutkinnon perusteisiin

Koulutuksen aloitus

Koulutuksen aloitus määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.

Koulutuksen suunniteltu kesto

6-9 kk, koulutuksen kesto tarkentuu henkilökohtaista osaamisen kehittämissuunnitelmaa laatiessa

Kielitaitovaatimustaso

B1.1 Toimiva peruskielitaito
Lisätietoja kielitaidon arvioinnista

Muut mahdolliset kustannukset

Muita mahdollisia kustannuksia voi tulla opiskelumateriaaleista, työvaatteista, työvälineistä ja viranomaismaksuista.

Opintojen aikainen toimeentulo

Selvitä omalta kohdaltasi opintojen aikainen toimeentulo tästä linkistä

Muuta huomioitavaa

Voit tulla päivittämään konditoria-alan tiedot ja taidot niin leivosten, täytekakku ja koristetuotteiden tekemisessäkin.

K: Tarvitseeko minun osata konditoria-alan asioita ennen koulun aloittamista?
V: Kyllä tarvitsee, sinulla tulee olla alan perustutkinto tai konditoria-alan työkokemusta.

Lisätietoja antaa

palveluasiantuntija Ikonen Ritva
puh. +358 400 793 126
sähköposti: ritva.ikonen@ysao.fi

Hakijapalveluiden yhteystiedot ja palveluajat

Ylä-Savon ammattiopisto pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin

Tämä tuotekortti on tarkastettu
02.10.2024