Hankkeen hallinnoija

Valtakunnallista hanketta koordinoi: Savonia – ammattikorkeakoulu Oy

Muut osatoteuttajat: Luonnonvarakeskus sekä ProAgria Itä-Suomi ry

Tavoitteet

Tavoitteena lisätä ruokaketjun eri toimijoiden keskinäistä yhtyeistyötä ja innovointia alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.Hankkeen avulla vahvistetaan Agri -Food klusterin roolia alueen ruokaketjun kehittäjänä.

Tavoitteena on myös sitouttaa verkoston jäsenet klusterin toimintaan sekä synnyttää asiakaslähtöisiä palveluja sekä klusterin jäsenille että ulkoisille kohderyhmille.Hankkeessa järjestetään tulevaisuustyöpajoja sekä ryhmäkeskustelutilaisuuksia koko ruokaketjulle.

Kohderyhmä

Alkutuottajat, jatkojalostajat, kaupat, ravintolat, julkiset keittiöt, kunnat, kaupungit sekä muut TKI-toimijat.

Kesto

01.06.2023-20.09.2025

Budjetti

893 745 €, josta YSAO:n osuus 115 072 €

Rahoittaja

Pohjois-Savon liitto

Hankepäällikkö

Ylä-Savon ammattiopisto
Leena Toivanen
0400 792 830
leena.toivanen@ysao.fi

Agri-Food julkaisut sosiaalisessa mediassa:

Agri-Food Future 2024 -seminaari 16.1.2024, Instagram