Hankkeen hallinnoija
Valtakunnallista hanketta koordinoi: Savonia – ammattikorkeakoulu Oy
Muut osatoteuttajat: Luonnonvarakeskus sekä ProAgria Itä-Suomi ry
Tavoitteet
Tavoitteena lisätä ruokaketjun eri toimijoiden keskinäistä yhtyeistyötä ja innovointia alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.Hankkeen avulla vahvistetaan Agri -Food klusterin roolia alueen ruokaketjun kehittäjänä.
Tavoitteena on myös sitouttaa verkoston jäsenet klusterin toimintaan sekä synnyttää asiakaslähtöisiä palveluja sekä klusterin jäsenille että ulkoisille kohderyhmille.Hankkeessa järjestetään tulevaisuustyöpajoja sekä ryhmäkeskustelutilaisuuksia koko ruokaketjulle.
Kohderyhmä
Alkutuottajat, jatkojalostajat, kaupat, ravintolat, julkiset keittiöt, kunnat, kaupungit sekä muut TKI-toimijat.
Kesto
01.06.2023-20.09.2025
Budjetti
893 745 €, josta YSAO:n osuus 115 072 €
Rahoittaja
Pohjois-Savon liitto
Hankepäällikkö
Ylä-Savon ammattiopisto
Tiina Tervaniemi
040 4874807
tiina.tervaniemi@ysao.fi