Verkot tutuksi ja turvalliseksi - Stop kyberuhkille!

Hinta

75 € (sis. alv 24 %)

Oletko pohtinut kotiverkkosi tietoturvan tasoa? Tai kuinka tulisi varautua, havainnoida ja ylläpitää kyberturvallisuutta? Tule kursille, joka sopii jokaisella kotikäyttäjälle! Saat ajantasaisen tiedon tietoturvasta ja ymmärrät kyberturvallisuuden perusteet internetissä.

Kaikki verkon käyttäjät ovat alttiita kyberuhkille. Suojautuminen alkaa kotiverkon kyberturvallisuuden ymmärtämisestä. Kun tiedät ja ymmärrät siitä, osaat paremmin suojata kotiverkkosi kyberuhista.

Kurssin avulla saat paremmat valmiudet suojautumiseen kyberuhkilta missä ikinä liikutkaan.

Usein kysytyt kysymykset:

”En tiedä mitään tietoturvasta tai kyberturvallisuudesta, voinko suorittaa kurssia?” – Kyllä voit, sinua neuvotaan alusta loppuun. Kurssin suorittaminen ei vaadi aiempaa kokemusta aiheista.

”Voinko suorittaa kurssin millä laitteella tahansa?” – Saat parhaan hyödyn tietokoneella, mutta kurssin voi suorittaa myös mobiililaitteella.

”Muut auttavat minua yleensä kyberturvallisuuden kanssa, onko tästä kurssista minulle mitään hyötyä?” – Kyllä on, sillä jokaisen on hyvä tietää, mitä kyberturvallisuus on ja miten uhkilta voi suojautua.

”Saanko kurssin suorittamisesta todistusta?” – Kaikille kurssin suorittaneille annetaan sähköinen openbadge-osaamismerkki

”Olen yrittäjä, onko tästä kurssista minulle hyötyä?” –Kyberturvallisuuden osaaminen hyödyttää kaikkia.

”Olen huolissani lasteni kyberturvallisuudesta, onko kurssista apua? –Kurssin kautta opit ymmärtämään kyberuhkia ja pystyt siten opastamaan myös muita. Saat myös suosituksia käytännön ohjelmistoista, jotka edesauttavat kyberturvallisuuden ylläpitämisessä.

”Internetissä on paljon tietoa kyberturvallisuudesta, onko tällä kurssilla mitään uutta?” –Tämän kurssin tarkoituksena on koota sinulle luotettavassa paketissa tietoa parhaista käytänteistä.

”Onko kurssilla paljon luettavaa aineistoa?” –Tiivistetty, videomateriaali, monipuoliset ja automatisoidut tehtävät

Koulutuksen sisältö

Kurssin tavoitteena on tarkastella oman kotiverkon tietoturvaa ja ajantasaisuutta sekä ymmärtää kyberturvallisuuden perusteita internetissä.

Sisältö:
Perusteet kyberturvallisuudesta
Perusteet uhkien ymmärtämiseen
Kyberturvallisuus verkoissa, palveluissa ja laitteissa
Kuinka varautua, havainnoida ja pitää yllä kyberturvallisuutta

Koulutus on suoritettava 90 päivän sisällä koulutukseen ilmoittautumisesta.

Saat Ylä-Savon ammattiopiston käyttäjätunnukset tekstiviestillä vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta. Pääset kirjautumaan käyttäjätunnuksilla Itslearning-oppimisympäristöön osoitteessa:

https://ysao.itslearning.com/
Löydät suoritettavan koulutuksen Itslearning-oppimisympäristön etusivultasi. Ota yhteyttä opintotoimistoon jos sinulla on ongelmia kirjautumisen kanssa, opintotoimiston yhteystiedot löydät osoitteesta:

https://ysao.fi/opiskelu-ysaolla/opintotoimisto/

Lisätietoja antaa

Pasi Korhonen (0400793172 / pasi.korhonen@ysao.fi)

Lisätietoja koulutukseen ilmoittautumisesta

Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen viikkoa ennen koulutuksen alkamista on maksuton. Peruutus viikon sisällä ennen koulutusta, veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. Peruutus koulutuspäivänä, osallistumismaksu peritään kokonaisuudessaan, jos ei ole esittää lääkärintodistusta.

Koulutuksen järjestäjä

EduSavo Oy

Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin