Energiaa tiimityöhön

Hinta

80 € (sis. alv 24 %)

Työpaikat, yhdistykset ja erilaiset tiimit.

Parannat tiimihenkiä, vuorovaikutusta ja ymmärrät paremmin tiimisi jäsenien erilaisuutta.

Koulutuksen sisältö

Miten vahvistat onnistumista ja sitoutumista? Kuinka parannat vuorovaikutusta? Millaisia jäseniä Teidän tiimissä on? Tiimi tarkoittaa joukkuetta, jolla on yhteinen päämäärä. Tehokas tiimi syntyy sujuvasta vuorovaikutuksesta ja toisensa ymmärtämisestä. Toimiva vuorovaikutus tehostaa työn tuloksellisuutta ja tuo esiin jokaisen jäsenen vahvuuksia. Sujuvia vuorovaikutus taitoja tarvitset niin työssä, asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneiden kanssa.
Tiimipäivän tavoitteena on, että ymmärrämme paremmin joukkueenne erilaisuutta. Pystymme toimimaan vahvemmin tiiminä ja saamme aikaan parempia tuloksia. Päivä lisää työhyvinvointia ja halua onnistua omassa tehtävässä tiimin jäsenenä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Hinta sisältää

alkaen 80€/hlö.
Koulutuksen kesto noin 2-4 tuntia. Tiimipäivä sopii hyvin esimerkiksi työhyvinvointipäivään tai vaikkapa ennen tiimipalaveria. Toteutustapa sovitaan aina asiakkaan kanssa yhdessä ja toiveita kuunnellen. Ota yhteyttä niin teemme tarjouksen ja suunnittelemme juuri Teille sopivan tiimipäivän.

Lisätietoja antaa

Kristiina Hartikainen (0504720373 / kristiina.hartikainen@ysao.fi)

Lisätietoja koulutukseen ilmoittautumisesta

Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen viikkoa ennen koulutuksen alkamista on maksuton. Peruutus viikon sisällä ennen koulutusta, veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. Peruutus koulutuspäivänä, osallistumismaksu peritään kokonaisuudessaan, jos ei ole esittää lääkärintodistusta.

Koulutuksen järjestäjä

EduSavo Oy

Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin