Koulutus on tarkoitettu henkilölle, jolla on elintarvikealan perustutkinto suoritettuna tai pitkä työkokemus elintarvikealalta.

Koulutus soveltuu jatkokoulutukseksi alalla työskenteleville, joilla on hankittuna aikaisempaa osaamista.
Opit valmistamaan valitsemasi tutkinnon osien mukaisia elitarvikkeita ammattimaisesti. Tutkinnon suorittaneena voit toimia elintarvikkeiden valmistus-, pakkaus- ja varastointitehtävissä pienyrityksissä tai teollisuudesssa. Voit myös ryhtyä alan yrittäjäksi.

Osaamisala

Elintarvikealan osaamisala

Linkki tutkinnon perusteisiin

Koulutuksen aloitus

Koulutuksen aloitus määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.

Koulutuksen suunniteltu kesto

1,5-2 v, koulutuksen kesto tarkentuu henkilökohtaista osaamisen kehittämissuunnitelmaa laatiessa

Koulutuskohtaiset valintaperusteet

Oppisopimuskoulutus ! Hakijalla on oltava alan oppisopimustyöpaikka.

Kielitaitovaatimustaso

B1.1
Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, lue tästä, miten sinun tulee osoittaa kielitaitosi

Terveyssuositukset

Hyvä fyysinen kunto.

Muut mahdolliset kustannukset

Kustannuksia voi tulla opiskelumateriaaleista, työvaatteista, työvälineistä ja viranomaismaksuista.

Opintojen aikainen toimeentulo

Selvitä omalta kohdaltasi opintojen aikainen toimeentulo tästä linkistä

Muuta huomioitavaa

Lähipäivien aikana voit asua Peltoniemen asuntolossa.

Lisätietoja antaa

palveluasiantuntija Ikonen Ritva
puh. +358 400 793 126
sähköposti: ritva.ikonen@ysao.fi

Hakijapalveluiden yhteystiedot ja palveluajat

Ylä-Savon ammattiopisto pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin

Tämä tuotekortti on tarkastettu
02.10.2024