YSAO on kumppanisi, kun tarvitset osaamista työelämän koulutustarpeisiin. Hoidamme suunnittelun ja toteutamme sen ammattitaidolla, myös vaikeimmissa työympäristön muutostilanteissa.

Onko työntekijöiden työssä vaadittavat kortit kunnossa?

Alakohtaiset täydennyskoulutukset ja erilaiset korttikoulutukset löytyvät kätevästi verkkokaupoistamme.
Lisätietoja Hannu Juntunen p. 0400 793 151


Ohjaan.fi –palvelu tarjoaa maksutonta työpaikkaohjaajakoulutusta verkossa. Räätälöimme myös yrityskohtaisia työpaikkaohjaajakoulutuksia.
Kysy lisää Katja Turunen p. 0400 793 365

Työhyvinvointia koulutuksen avulla!

Energiaa tiimityöhön
Miten vahvistat onnistumista ja sitoutumista? Kuinka parannat vuorovaikutusta? Millaisia jäseniä tiimissäsi on? Tehokas tiimi syntyy sujuvasta vuorovaikutuksesta. Tiimipäivän tavoitteena on, että ymmärrämme paremmin joukkueen erilaisuutta. Sopii hyvin työhyvinvointipäivään.
Koulutuksen kesto 4 tuntia.
Hinta 90 € / hlö, alv 0 %

Parasta palvelua!
Haluatko nostaa asiakaspalvelusi uudelle tasolle ja tarjota asiakkaillesi unohtumattomia kokemuksia? Onko tavoitteesi parantaa palveluprosesseja ja siten kasvattaa asiakastyytyväisyyttä? Tämä koulutus tarjoaa sinulle käytännön työkaluja ja uutta innostusta palvelun kehittämiseen. Pääset tarkastelemaan lähemmin asiakkaan palvelukokemuksen vaiheita ja rakentamaan palvelun työkalupakin.
Koulutuksen kesto 4 h.
Hinta 80€/ hlö

Hiertääkö kivi kengässä?
Onko työpaikalla tunteet solmussa ja kivi painaa kengässä? Haluatko rakentaa työyhteisön, jossa ongelmat käännetään mahdollisuuksiksi ja jokainen tiimin jäsen voi loistaa? Ratkaisukeskeinen työyhteisö koulutuksessa opitte, kuinka luoda positiivinen, yhteistyökykyinen ja tuottava työympäristö.
Koulutuksen kesto 4 tuntia.
Hinta 90 € / hlö, alv 0 %

Lisätietoja koulutuksista
Kristiina Hartikainen
p. 050 4720 373

Toimitko tiiminvetäjänä ja haluat kehittyä esihenkilötyön ammattilaiseksi?

Nyt on tilaisuutesi loistaa ja viedä tiimisi huippusuorituksiin! Opiskele lähiesihenkilötyön ammattitutkinto.
Koulutuksessa vahvistat tiiminvetäjätaitojasi ja saat toimintamalleja hyvinvoivan työyhteisön kehittämiseen.
Verkkototeutus.
Oppisopimuksella maksuton!


Tutustu myös muihin liiketoiminnan ja yrittäjyyden koulutuksiin

Koulutustarjonta sopii niin rekrytointitilanteisiin uudelle työntekijälle kuin olemassa olevan henkilöstön täydennyskoulutuksiin. Koulutukset toteutetaan kokonaisuudessaan etäopintoina Teams-luennoilla, itslearning-oppimisympäristössä, itsenäisillä verkko-opinnoilla sekä tapahtuvalla oppimisella.