Haluaisitko oppia elintarvikejalostuksen ja valmistamisen alusta loppuun? Suuntaa elintarvikealalle perusopetuksen, lukion tai toisen ammatillisen perustutkinnon jälkeen.

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto, elintarvikealan osaamisala -koulutuksella opit koko elintarvikevalmistusprosessin, raaka-aineiden vastaanotosta tuotteen valmistukseen, aistinvaraiseen arviointiin ja valmiin tuotteen laadun arviointiin asti. Opit myös pakkaamaan, myymän tai varastoimaan elintarvikkeita pienimuotoisessa elintarvikkeiden jalostuksessa.

Elintarvikejalostuksen ammattilaisena kykenet selvittämään asiakaslähtöisen tuotekehityksen lähtökohdat sekä kehittämään uuden tuotteen tai parantamaan olemassa olevaa tuotetta. Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto, elintarvikealan osaamisala -koulutuksen suorittaneena voit toimia työntekijänä tai yrittäjänä pienimuotoisessa elintarvikkeiden jalostuksessa ja valmistaa myyntikelpoisia elintarvikkeita sekä kehittää uusia.

Osaamisala

Elintarvikealan osaamisala

Linkki tutkinnon perusteisiin

Koulutuksen aloitus

Koulutuksen aloitus määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.

Koulutuksen suunniteltu kesto

Koulutuksen kesto tarkentuu henkilökohtaista osaamisen kehittämissuunnitelmaa laatiessa.

Kielitaitovaatimustaso

B1.1

Muut mahdolliset kustannukset

Muita mahdollisia kustannuksia voi tulla opiskelumateriaaleista, työvaatteista, työvälineistä ja viranomaismaksuista.

Opintojen aikainen toimeentulo

Selvitä omalta kohdaltasi opintojen aikainen toimeentulo tästä linkistä

Lisätietoja antaa

Hakijapalveluiden yhteystiedot ja palveluajat

Ylä-Savon ammattiopisto pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin

Tämä tuotekortti on tarkastettu
22.02.2024

Sinua saattaa kiinnostaa myös Ruokapalvelujen ammattitutkinto, suurtalouskokki -koulutus, tutustu!