Haluaisitko oppia elintarvikejalostuksen ja valmistamisen alusta loppuun? Suuntaa elintarvikealalle perusopetuksen, lukion tai toisen ammatillisen perustutkinnon jälkeen.
Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto, elintarvikealan osaamisala -koulutuksella opit koko elintarvikevalmistusprosessin, raaka-aineiden vastaanotosta tuotteen valmistukseen, aistinvaraiseen arviointiin ja valmiin tuotteen laadun arviointiin asti. Opit myös pakkaamaan, myymän tai varastoimaan elintarvikkeita pienimuotoisessa elintarvikkeiden jalostuksessa.
Elintarvikejalostuksen ammattilaisena kykenet selvittämään asiakaslähtöisen tuotekehityksen lähtökohdat sekä kehittämään uuden tuotteen tai parantamaan olemassa olevaa tuotetta. Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto, elintarvikealan osaamisala -koulutuksen suorittaneena voit toimia työntekijänä tai yrittäjänä pienimuotoisessa elintarvikkeiden jalostuksessa ja valmistaa myyntikelpoisia elintarvikkeita sekä kehittää uusia.
Osaamisala
Elintarvikealan osaamisala
Koulutuksen aloitus
Koulutuksen aloitus määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.
Koulutuksen suunniteltu kesto
Koulutuksen kesto tarkentuu henkilökohtaista osaamisen kehittämissuunnitelmaa laatiessa.
Kielitaitovaatimustaso
B1.1
Lisätietoja kielitaidon arvioinnista
Muut mahdolliset kustannukset
Muita mahdollisia kustannuksia voi tulla opiskelumateriaaleista, työvaatteista, työvälineistä ja viranomaismaksuista.
Opintojen aikainen toimeentulo
Selvitä omalta kohdaltasi opintojen aikainen toimeentulo tästä linkistä
Lisätietoja antaa
Hakijapalveluiden yhteystiedot ja palveluajat
Ylä-Savon ammattiopisto pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin
Sinua saattaa kiinnostaa myös Ruokapalvelujen ammattitutkinto, suurtalouskokki -koulutus, tutustu!