Palveluosaaminen;Ravitsemus- ja elintarvikeala
Elintarvikealan osaamisala
Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto, elintarvikealan osaamisala -koulutuksella opit koko elintarvikevalmistusprosessin, raaka-aineiden vastaanotosta tuotteen valmistukseen, aistinvaraiseen arviointiin ja valmiin tuotteen laadun arviointiin asti. Opit myös pakkaamaan, myymän tai varastoimaan elintarvikkeita pienimuotoisessa elintarvikkeiden jalostuksessa.
Elintarvikejalostuksen ammattilaisena kykenet selvittämään asiakaslähtöisen tuotekehityksen lähtökohdat sekä kehittämään uuden tuotteen tai parantamaan olemassa olevaa tuotetta. Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto, elintarvikealan osaamisala -koulutuksen suorittaneena voit toimia työntekijänä tai yrittäjänä pienimuotoisessa elintarvikkeiden jalostuksessa ja valmistaa myyntikelpoisia elintarvikkeita sekä kehittää uusia.
Koulutuksen toteutus
IisalmiKoulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.Linkki tutkinnon perusteisiinOppilaitoksesta otetaan sinuun yhteyttä 2 viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja selvitetään opiskelumahdollisuus. Opiskelijavalintaan vaikuttaa hakemukseen täyttämäsi tiedot sekä mahdolliset haastattelut ja/tai soveltuvuuskokeet. Selvitä omalta kohdaltasi opintojen aikainen toimeentulo tästä linkistäSinua saattaa kiinnostaa myös Ruokapalvelujen ammattitutkinto, suurtalouskokki -koulutus, tutustu!