Psst..kuuletko meitä?

Tule lähemmäs, niin kerron. Lähemmäs, vielä vähän. Jes, nyt ota hyvä asento.

Meiltä kuulet tapahtumista ja ilmiöistä, joita huomaamme, havaitsemme ja koemme. Emme rajoita tarina-aihioita vain seiniemme sisälle, sillä se olisi mahdotonta. YSAOn toiminta ylettyy yli rajojen. Meillä liikutaan vaikkapa maatilan peltojen läpi, maakunta- ja jopa maarajoja halkovia teitä pitkin sekä tietysti digitaalisten ympäristöjen rajattomassa tilassa.

Webinaarit

YSAO ASIAA -webinaarisarjamme tarjoaa maksuttomia asiantuntijaluentoja, jotka käsittelevät monipuolisesti työelämän keskeisiä teemoja. Webinaarit on tarkoitettu sinulle, joka haluat haluaa laajentaa tietämystäsi ja kehittää osaamistasi työelämän eri alueilla.

Kevään 2024 sarjaan sisältyy seuraavat aiheet:

 • To 29.2. klo 8.15 – 9.00 Startti Hr-palveluihin – vinkkejä yrityksen henkilöstöhallintoon. Liity tästä.
 • To 14.3. klo 8.15 – 9.00 Vastuullisuus luonnonvara-alan menestystekijänä. Liity tästä.
 • To 18.4. klo 8.15 – 9.00 Kiertotalous tutuksi. Liity tästä.
 • To 25.4. klo 8.15 – 9.00 Erilaisuuden voima! Kirjavat kohtaamiset työyhteisössä. Liity tästä.
 • To 15.5. klo 8.15 – 9.00 Työpaikkaohjaus ja Kumppanuussivusto. Liity tästä.
 • To 30.5. klo 8.15 – 9.00 Kone- ja tuotantotekniikkaa In English / Talent Hub – kv-osaajat osuvammin töihin. Liity tästä.
 • Asiaa oppisopimuksista kerran kuukaudessa, torstaisin 22.2., 15.3., 11.4., 23.5. klo 14-14.30. Oppisopimuksen monet mahdollisuudet työllistyä ja työllistää: kesäoppisopimusinfo, oppisopimuksella ammattiin – top 5

Webinaarit toteutetaan Teams-alustalla ja osallistuminen on vaivatonta ilman ennakkoilmoittautumista. Voit liittyä mukaan ja poistua tilaisuudesta omien aikataulujesi mukaan. Tule oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi joustavasti!

Tule kuulolle ja innostu!

Artikkelit

Opiskelijatarinoiden pariin pääset luetussa muodossa alla olevasta listauksesta. Nostamme kirjoituksissa erilaisia näkökulmia ammatillisesta koulutuksesta. Kirjoitukset ilmestyvät oman asiakaslehden lisäksi sosiaalisen median kanavissamme.

  YSAO ASIAA -podcast

  Rennolla ja hyvällä otteella haluamme saada opiskelijoiden tarinat kuuluville. *rätinää* Säätäkää taajuus kuntoon, niin ette missaa hyviä juttujamme!

  Tulevaisuuden ennakointityö Savon Aalloilla

  Kuuntele haastattelumme tulevaisuuden ennakointityöstä. Jakso julkaistiin Savon Aallot -radiokanavalla Savon Aamu -aamulähetyksen aikana. Jakso löytyy myös Savon Aaltojen podcasteista.

  YSAO ASIAA -podcastissa on tässä jaksossa mukana Ylä-Savon jätehuollon toimitusjohtaja Risto Kauhanen ja Ylä-Savon ammattiopiston EMill-ennakointimallihankkeesta hankeasiantuntija Heidi Huttunen, jotka pohtivat radiojuontaja Sami Turusen johdolla muun muassa sitä, mistä tulevaisuus alkaa, mitä on ennakointityö ja mitä kuuluu ennakoinnin työkalupakkiin. Ollaan kuulolla!

  (EMill ennakointimalli -hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ESR)

  Kuuntele alta aiemmat podcastit.