Psst..kuuletko meitä?

Tule lähemmäs, niin kerron. Lähemmäs, vielä vähän. Jes, nyt ota hyvä asento.

Meiltä kuulet tapahtumista ja ilmiöistä, joita huomaamme, havaitsemme ja koemme. Emme rajoita tarina-aihioita vain seiniemme sisälle, sillä se olisi mahdotonta. YSAOn toiminta ylettyy yli rajojen. Meillä liikutaan vaikkapa maatilan peltojen läpi, maakunta- ja jopa maarajoja halkovia teitä pitkin sekä tietysti digitaalisten ympäristöjen rajattomassa tilassa.

YSAO ASIAA -podcast

Rennolla ja hyvällä otteella haluamme saada opiskelijoiden tarinat kuuluville. *rätinää* Säätäkää taajuus kuntoon, niin ette missaa hyviä juttujamme!

Teknologiaa Savon Aalloilla, kuuntele uusin podcast.

Uusin haastattelumme eetterissä teknologia-alasta tiistaina 21.6. Savon Aallot -radiokanavalta, klo 14 aikaan.
Haastattelussa pureudutaan teknologia alan tarpeisiin ja tarjoamiin mahdollisuuksiin ja kerrotaan miten oppimisympäristöt ovat kehittyneet tulevaisuuden osaajien käyttöön.
Äänessä ovat alaa vaihtanut koneistajaopiskelija Johanna Kartano, työelämän tunteva asiantuntija, hankekoordinaattori Mika Julkunen sekä teknologia-alan opettaja Miika Vaarasuo. Haastattelijana toimii Hanna Hahl.
Voit kuunnella tämän myös YSAO ASIAA -kanavalta Spotifysta tai Soundcloudista. Kuvassa on koneistajaopiskelija Denys Obodzynskyi.

Kuuntele alta aiemmat podcastit.

Artikkelit

Opiskelijatarinoiden pariin pääset luetussa muodossa alla olevasta listauksesta. Nostamme kirjoituksissa erilaisia näkökulmia ammatillisesta koulutuksesta. Kirjoitukset ilmestyvät oman asiakalehden lisäksi sosiaalisen median kanavissamme.