Psst..kuuletko meitä?

Tule lähemmäs, niin kerron. Lähemmäs, vielä vähän. Jes, nyt ota hyvä asento.

Meiltä kuulet tapahtumista ja ilmiöistä, joita huomaamme, havaitsemme ja koemme. Emme rajoita tarina-aihioita vain seiniemme sisälle, sillä se olisi mahdotonta. YSAOn toiminta ylettyy yli rajojen. Meillä liikutaan vaikkapa maatilan peltojen läpi, maakunta- ja jopa maarajoja halkovia teitä pitkin sekä tietysti digitaalisten ympäristöjen rajattomassa tilassa.

YSAO ASIAA -podcast

Rennolla ja hyvällä otteella haluamme saada opiskelijoiden tarinat kuuluville. *rätinää* Säätäkää taajuus kuntoon, niin ette missaa hyviä juttujamme!

Tulevaisuuden ennakointityö Savon Aalloilla, kuuntele uusin podcast.

Uusin haastattelumme eetterissä tulevaisuuden ennakointityöstä. Jakso julkaistiin Savon Aallot -radiokanavalla tiistai-iltapäivänä 11.4.2023 ja uusintana oli keskiviikkona 12.4.2023 Savon Aamu -aamulähetyksen aikana. Jakso löytyy myös Savon Aaltojen podcasteista.

YSAO ASIAA -podcastissa on tässä jaksossa mukana Ylä-Savon jätehuollon toimitusjohtaja Risto Kauhanen ja Ylä-Savon ammattiopiston EMill-ennakointimallihankkeesta hankeasiantuntija Heidi Huttunen, jotka pohtivat radiojuontaja Sami Turusen johdolla muun muassa sitä, mistä tulevaisuus alkaa, mitä on ennakointityö ja mitä kuuluu ennakoinnin työkalupakkiin. Ollaan kuulolla!

(EMill ennakointimalli -hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ESR)

Kuuntele alta aiemmat podcastit.

Artikkelit

Opiskelijatarinoiden pariin pääset luetussa muodossa alla olevasta listauksesta. Nostamme kirjoituksissa erilaisia näkökulmia ammatillisesta koulutuksesta. Kirjoitukset ilmestyvät oman asiakaslehden lisäksi sosiaalisen median kanavissamme.