Voisitko toimia kanssamme oppimisympäristöissämme?

Haemme kumppaneita kehittämään ja toimimaan yhteistyössä kanssamme YSAOn oppimisympäristöihin.

Oppimisympäristömme ovat monipuoliset ja vastaavat työelämän ympäristöjä tiloineen ja laitteineen, kuten vaikkapa hevos- tai maatalouden opetusmaatilat, metallityösali, logistiikkavarasto, ravintola Oppimestari, parturi-kampaamo Hiustaiturit tai ajoharjoittelurata.

Ilmoittaudu 17.6.2022 mennessä ja tuo esille minkä tyyppinen yhteistyö sinua tai edustamaasi yritystä tai yhteisöä kiinnostaisi.

Otamme yhteyttä kaikkiin ilmoittautuneisiin ja keskustelemme tarkemmin yhteistyömahdollisuuksista.

Kehitystä yhteistyössä

Kehitämme Ylä-Savon ammattiopistoa ja koulutusten tarjontaa ajan hermolle sekä teemme laajaa yhteistyötä alueemme elinkeinoelämän kanssa. Yksi yhteistyömuoto on toimialakohtaiset työelämäfoorumit. Näissä foorumeissa toimintaa tarkastellaan toimialojen näkökulmasta.

Toimialakohtaisen tarkastelun lisäksi olemme havainneet tarpeen laaja-alaisesta ja strategisesta tarkastelusta koko kuntayhtymän toiminnan osalta. Tähän strategiseen keskusteluun osallistimme keskeisen toiminta-alueemme yhteistyökumppaneita sekä omistajien edustajia. Lokakuussa 2021 yhtymähallitus päätti kokouksessaan perustaa liiketoiminnan neuvottelukunnan.

Tehtävät

Neuvottelukunnan keskeisenä tehtävänä on tukea kuntayhtymän strategian kehittämistä sekä toimia eri toimijatahoja linkittävänä toimintaryhmänä. Liiketoimintaneuvottelukunnalta voidaan tarvittaessa pyytää myös lausuntoja kuntayhtymän toimintaan liittyvistä, laajoista merkityksellisistä asioista.

Puheenjohtaja ja edustajat

Neuvottelukunnan ensimmäiseksi puheenjohtajaksi kutsuttiin Iisalmen yrittäjien puheenjohtaja, kauppaneuvos Kalevi Hilli. Neuvottelukunnan edustajat muodostuvat kuntayhtymän omistajakunnista, alueen yrittäjäjärjestöistä, teollisuusyrityksistä, toimialajärjestöistä, opiskelijoista sekä Savonia ammattikorkeakoulusta.