Työelämäosaaminen;TUVA-tutkintokoulutukseen valmentava koulutus

TUVA-koulutus on sinua varten, mikäli sinulla ei ole toisen asteen tutkinto ja tarvitset valmentavaa koulutusta, valmiuksia ja/tai ohjauksellista tukea siirtyäksesi lukiokoulutukseen tai ammatilliseen koulutukseen.

Koulutuksen toteutus

IisalmiKoulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.Linkki tutkinnon perusteisiinKoulutuksen laajuus on 38 viikkoa, ja suoritusaika enintään yksi vuosi. Voit osallistua TUVA-koulutukseen myös lyhyemmällä ajanjaksolla, omien tavoitteesi ja osaamistarpeesi mukaisesti. Sen jälkeen voit siirtyä joustavasti lukioon tai ammatilliseen koulutukseen.

TUVA-koulutus sisältää kaikille yhteisen koulutuksen osan Opiskelu- ja urasuunnittelutaidot. Lisäksi valitset vähintään kaksi valinnaista koulutuksen osaa. Kanssasi suunnitellaan yksilöllinen opintopolku sinun tavoitteiden ja osaamistarpeiden mukaisesti. Selvitä omalta kohdaltasi opintojen aikainen toimeentulo tästä linkistä

Tutkinto
Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus
Toteutusmuoto
Lähiopetus
Työpaikalla tapahtuva oppiminen
Lisätietoja antaa
Riitta Turpeinen, p. 0401778589, riitta.turpeinen@ysao.fi
Huom!
Ylä-Savon ammattiopisto pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin
Koulutustyyppi
TUVA-tutkintokoulutukseen valmentava koulutus

Apply for education - continous application for young and adultsOther työelämäosaaminen educations