Meillä lounas on aina elämys. Kampuksiemme ravintolat tarjoavat maukasta, kotimaisista ja lähialueen raaka-aineista valmistettua ruokaa.

Kun olet YSAOlla opiskelemassa perustutkintoa, on sinulla oikeus maksuttomaan ateriaan niinä päivinä, jolloin olet työjärjestyksen mukaan koululla. Luonnonvara-alan opiskelijana saat lounaan lisäksi myös maksuttoman aamiaisen ja päivällisen.

Meillä ruoka on hyvää, ja käytämme pääasiassa kotimaisia sekä lähituottajien raaka-aineita. Laadimme ruokalistat toisen asteen ruokailusuositusten mukaan, ja kasvisruokaa on tarjolla päivittäin kaikille halukkaille. Käytämme suomalaista lihaa ja lihajalosteita, lähialueen perunaa ja leipätuotteita sekä suomalaisia marjoja. Suosimme kotimaisia satokauden kasviksia ja juureksia. Aterian yhteydessä on tarjolla myös suomalaista luomumaitoa.

YSAOlla on kolme lounasravintolaa: Kaisla (Sankariniemi), Apila (Peltoniemi) ja Aisakello (Hingunniemi), joissa voit nauttia herkullisia lounaspöydän antimia. Apila ja Aisakello tarjoavat myös kahvilapalveluja aamusta pitkälle iltapäivään. Sankariniemen pääkampuksella kahvilapalveluita pääset nauttimaan Kahvila-myymälä Eväsmestarissa.

Erityisruokavalio

Ilmoita erityisruokavaliostasi ja tarkista lounaslista tästä.

Tervetuloa herkullisten makujen äärelle!