Majoituksen varaaminen lähijaksolle Peltoniemen asuntolaan

  1. Klikkaa osoitteeseen: Majoitusvaraukset Peltoniemi Iisalmi
  2. Valitse haluamasi majoitusrakennuksen huone (huomaa nais-/miespuoliset ja lemmikkieläinsolu).
    Huomaa, että jokaisella huoneella on oma kalenterisivu.
  3. Noudata sivulle avautuvaa ajanvaraus ohjetta.

Mikäli et löydä sopivaa vaihtoehtoa tai haluamasi päivät eivät ole varattavissa, ole yhteydessä majoitustoimistoon.

Tarkasta varauksen tehtyäsi, että tilausvahvistus on tullut ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli ei ole tullut, on jokin ajanvarausohjeen kohdista jäänyt kesken ja varausta ei ole tapahtunut.

Huomaa täyttää maksajan tiedot, vaikka kyseessä olisi 0€ varaus.

Tärkeää!
– Majoitukset ovat varattavissa aikaisintaan 2kk ja viimeistään 7 vrk ennen lähijakson majoituksen alkamista, tämän jälkeen varauskalenteri sulkeutuu.

Huomaa, että majoitus on sinulle ilmainen mikäli olet tutkintotavoitteisessa (pt/at/eat) tai TUVA -koulutuksessa. Lisäksi osassa lyhytkoulutuksia on ilmainen majoitus, varmista majoituksesi maksuttomuus ennen varausta joko vastuuohjaajaltasi tai majoitustoimistosta. Muille YSAOn kurssi- /tapahtuma-asiakkaille majoituksen hinta on 20 eur /hlö /vrk (hinta ei sis. liinavaatteita).

Tärkeää!
– Mikäli tulosi peruuntuu, peru majoitus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1vrk aiemmin. Peruuttamatta jättämisestä voi seurata 20eur maksu (myös 0eur majoituksissa).
– Ennen lähtöäsi olet velvollinen siivoamaan majoitushuoneesi sekä omalta osaltasi majoitussolun yhteiset tilat. Siivousohje on majoitusinfossa. Siivoamatta jättämisestä voi seurata 50eur maksu.

Asuntolapaikoissa, myös kun kyseessä on lyhytaikainen majoitus, noudatetaan etusijajärjestystä joka pohjautuu lakiin oppivelvollisuudesta. Tämä tarkoittaa että ruuhkaisempana aikana etusijalla ovat oppivelvolliset /alaikäiset sekä perustutkinto-opiskelijat ja Tuva-opiskelijat. Kun tilaa riittää, jatkuu etusijajärjestys seuraavasti: ammatti- ja erikoisammattitutkinto-opiskelijat, muut VOS -opiskelijat, muut lyhytaikaiset kurssimajoittujat (omakustanteinen) sekä vieraat ja tutustujat (omakustanteinen). Mikäli on tilanne, että verkkokaupan kalenteri näyttää asuntolan olevan täynnä – ole yhteydessä majoitustoimistoon. Katso myös Usein kysyttyä – kysymys 6.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä!

Peltoniemen majoitustoimisto
peltoniemi.majoitusvaraukset@ysao.fi
P. 0400 793 097
Avoinna su-to klo 16-21

Usein kysyttyä

Kysymys 1: Olen tekemässä majoitusvarausta 2 päivän päästä alkavalle lähijaksolleni mutta verkkokauppa näyttää päivät yliviivattuina eli onko asuntola täynnä?
Vastaus: Asuntolassa saattaa olla vielä vapaita paikkoja. Huomaa että majoitusvaraus tulee tehdä viimeistään 7 vrk ennen majoituksen alkua, tämän jälkeen kalenteri sulkeutuu. Voit tiedustella majoitustoimistosta onnistuuko myöhäinen varaus vielä. Huomio aukioloajat.

Kysymys 2: Haluaisin tehdä majoitusvarauksen 3kk päästä olevalle lähijaksolleni mutta verkkokauppa näyttää päivät yliviivattuina, onko asuntola täynnä?
Vastaus: Todennäköisesti tilaa on. Huomaa että majoitusvarauksen voi tehdä aikaisintaan 2kk ennen majoituksen alkua, kalenteri ei ole vielä avoinna sen pidemmälle ajalle.

Kysymys 3: En saa tehtyä varausta koska minulla ei ole verkkokaupan käyttäjätunnuksia.
Vastaus: Majoitusten verkkokauppaan et tarvitse tunnuksia eikä sinne tarvitse kirjautua. Pääset suoraan varauskalenteriin linkistä Majoitusvaraus Peltoniemi Iisalmi.

Kysymys 4: Koulupäiväni alkaa jo aamusta ja minulla on pitkä ajomatka. Voinko saapua asuntolaan jo edellisenä päivänä?
Vastaus: Kyllä voit. Huomioi kuitenkin tämä varausta tehdessäsi eli varaa majoitus siitä päivästä alkaen kun saavut asuntolaan.

Kysymys 5: En ole saanut varausvahvistusta tai infoa sähköpostiini, onko varaukseni voimassa?
Vastaus: Varausta ei ole tapahtunut, jotain on jäänyt kesken varauksen teossa. Huomaa siirtyä varauksen teon päätteeksi kassaan vahvistamaan varaus. Vaiheittaisen ohjeen näet ko. huoneen varaussivulta kalenterin yläpuolelta. Tarvittaessa ole yhteydessä majoitustoimistoon.

Kysymys 6: Onko minulla muita vaihtoehtoja majoittua Iisalmessa kuin asuntolamajoitus Peltoniemen kampuksella?
Vastaus: Kyllä on. YSAOn koulutus- ja kurssiasiakkaille on sopimushintaista majoitusta tarjolla Hotelli Iisalmen Seurahuoneella Iisalmen keskustassa. Tarkasta tarjoushinnat ja voimassaoloaika hotellista. Varaukset suoraan hotelliin soittamalla puh. 0440 207 701 tai sähköpostilla seurahuone@haapaniemenmatkailu.fi Mainitse varausta tehdessäsi YSAO. Voit tutustua muuhun paikalliseen majoitustarjontaan Iisalmen kaupungin verkkosivuilla.