Hei uusi YSAOlainen –
tällä sivulla on sinulle tärkeää tietoa, kun olet jo lähettänyt asuntolapaikkahakemuksen Wilmassa MUSEOKADUN asuntolaan. (Mikäli luet tätä ohjetta ennen Wilma hakemuksen tekoa, katso ohje hakemuksen tekoon aloittavan opiskelijan oppaasta.)

Asuntolapaikkapäätös

Tulet saamaan virallisen asuntolapaikkapäätöksen Wilman kautta 7vrk kuluessa hakemuksestasi. Heinäkuussa jätettyjen hakemusten päätökset tulevat viikon 29 aikana.
Saatuasi myönteisen asuntolapaikkapäätöksen, toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti.

HUOM!
Ota yhteys välittömästi mikäli et tarvitsekaan asuntolapaikkaa 
asuntolaohjaajaan aki-juhani.ruotsalainen@ysao.fi

Tärkeitä tehtäviä ennen muuttopäivää

Avainpantin maksaminen

Asuntolassa asuminen on ilmaista, mutta ennen muuttoasi peritään 80 euron avainpantti. Lue lisää avainpantista asuminen Museokadun asuntolassa -oppaasta.

Avainpantti tulee maksaa YSAOn tilille ennen muuttopäivää seuraavin tiedoin:
Saajan pankki ja tilinumero: Iisalmen OP, FI55 5068 0620 0054 52
Saajan nimi: Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä
Viesti: Opiskelijan etu- ja sukunimi /MUSEOKATU
Summa: 80 eur

Tulosta kuitti maksusta ja ota se mukaasi muuttopäivänä. Asuntolan avaimet luovutetaan sinulle vain maksukuittia vastaan. Myös mobiilikuitti käy.

Asuntolan järjestyssääntöihin tutustuminen ja allekirjoitus

Tutustu Ylä-Savon ammattiopiston asuntoloiden järjestyssääntöihin etukäteen. Asuntolassa asuminen edellyttää järjestyssääntöjen noudattamiseen sitoutumista. Tulosta järjestyssäännöt ja ota ne muuttopäivänä mukaasi allekirjoitettuna. Alle 18-vuotiaalta vaaditaan myös huoltajan allekirjoitus. Tarvittaessa saat allekirjoituskappaleen saapuessasi, asuntolaohjaajan toimistosta (tässä tapauksessa alle 18-v. huoltajan oltava mukana).

Asuntolaan muuttopäivä

Yhteishaun asuntolaan muuttopäivä on elokuussa koulujen alkua edeltävänä päivänä klo 14 – 21. Mikäli olet hakenut kesken lukuvuoden tai muutoin saavut muuna ajankohtana, sovi asuntolaohjaajasi kanssa saapumisestasi hyvissä ajoin (yhteystiedot muuttopäivän ja asumisen oppaissa).

Ennakko-ohjeet muuttamiseen ja asumiseenMuuttopäivä asuntolaan, mitä pakata mukaan ja saapuminenAsuntolassa asuminen, viikonloppuasuminen, kuljetuksetYlä-Savon ammattiopiston asuntoloiden järjestyssäännöt