Vierastallit

Hingunniemen kampuksella on tarjolla 12 vierastallipaikkaa yksittäisiä päiviä tai viikonloppuja varten. Varaus on tehtävä vähintään vuorokausi ennen varauksen alkua. 

Hinnasto

  • Vierastallipaikka opiskelija, tallimaksu ja rehut, 12 € / vrk, sisältää alv.
  • Vierastallipaikka muu varaaja, tallimaksu ja rehut, 22 € / vrk sisältää alv. Varattavissa ainoastaan yksittäisiä päiviä tai viikonloppuja
  • Päiväkarsinapaikka, ei sisällä rehuja, 11 € sisältää alv.

Perusrehut ovat kuivaheinä, kaura sekä suola.

Totilas-ratsastussimulaattori

Hingunniemen kampuksessamme sijaitsee Totilas-ratsastussimulaattori, joka soveltuu erinomaisesti ratsastusopetukseen.

Simulaattori antaa ratsastajalle palautetta tekniikasta ja ongelmakohdista, muun muassa istunnan painopistealueista ja apujen käytöstä. Ohjelmoitava simulaattori toimii kaikissa askellajeissa, ja vieressä ohjaavalla opettajalla on ainutlaatuinen mahdollisuus ohjata ratsastajaa vaikka kädestä pitäen. Muu ryhmä voi seurata opetusta samalla lähietäisyydeltä.

Voit varata Totilaksen itsellesi ja ystävillesi siten, että YSAOn opettaja on ohjaamassa. Mikäli olet valmentaja tai ohjaaja, voit varata ajan omalle seurallesi ja opetusryhmälle, jolloin itse vastaat ohjauksesta.

Hingunniemen majoitusvaraus

Mikäli suoritat YSAOlla perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkintoa, voit varata asuntolapaikan lähijaksoillesi maksutta. Muille majoitusta Hingunniemessä tarvitseville yöpyminen asuntolassa maksaa 20 € / yö. Varaa majoitus sivulta: https://ysao.fi/tuote-osasto/tilavaraukset/asuntola-hingunniemi-kiuruvesi/