Sale ended on 1.1.1970 23:59

Potkua esihenkilötyöhön

Hinta

0 € koulutus on maksuton

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet joko yrityksen tai organisaation johdon tehtävissä, tai päivittäisjohtamisen tehtävissä erilaisissa toimintaympäristöissä esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston, palveluyksikön, tai vastaavan lähiesimiehenä tai työryhmänsä vetäjänä.

Toimintaympäristössä tapahtuvat jatkuvat muutokset haastavat esihenkilöitä uudistumaan ja kehittämään omaa osaamista muuttuvien työelämätarpeiden mukaisesti.
Koulutustarjontamme on monipuolinen ja se tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää juuri niitä osa-alueita, jotka koet tärkeiksi. Vahvistamalla ja ajankohtaistamalla esihenkilöosaamistasi saat valmiudet suunnitella, kehittää ja johtaa toimintaa entistä tavoitteellisemmin. Suunnittelemme koulutuksen juuri sinun tarpeittesi mukaisesti.

Koulutuksen sisältö

Koulutus suunnitellaan opiskelijan henkilökohtaisten tavoitteiden ja osaamisen kehittämistarpeiden mukaisesti. Koulutuksen teemoja ovat muun muassa tekoälyn ja sosiaalisen median hyödyntäminen arjessa, henkilöstöjohtaminen muuttuvassa työyhteisössä, talouden hallinta ja suunnittelu, sekä asiakkuuksien hallinta ja kehittäminen.

Koulutuskohtaiset valintaperusteet

Toimit yrityksen tai organisaation johdon tai lähiesihenkilön tehtävissä, tai yrittäjänä.

Kielitaitovaatimustaso

B2.1 taito toimia vuorovaikutuksessa

Muuta huomioitavaa

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja on opiskelijalle maksuton. Koulutuksen kesto on henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti n. 5 kk-10 kk.

K: Pitääkö minun olla jo esihenkilö, lähiesihenkilö, yrittäjä tai tuleeko työnkuvani sisältää johtajan tai lähiesihenkilön tehtäviä?
V: Kyllä, koulutuksen aikana tulet kehittämään esihenkilötyöhösi liittyvää osaamista.

K: Onko koulutus maksuton?
V: Kyllä, oppisopimuksella koulutus on maksuton.

K: Miten verkkokoulutuspäivä toteutetaan?
V: Käytämme Teams-ympäristöä.

K: Kuinka usein koulutuspäiviä on?
V: Koulutuspäivä on 1-2 kertaa kuukaudessa.

K: Kuinka paljon koulutus vaatii minulta?
V: Koulutuksen aikana vahvistat omia esihenkilötaitojasi valitsemissasi osa-alueissa, ja opiskelu onnistuu hyvin töiden ohella.

K: Pitääkö minulla olla työpaikkaohjaaja / mentori?
V: Kyllä, hänellä tulee olla vastaavat tiedot ja taidot kuin tutkinnossa.

Lisätietoja antaa

Riitta Rönkkö (0400793031 / riitta.ronkko@ysao.fi)

Lisätietoja koulutukseen ilmoittautumisesta

Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen viikkoa ennen koulutuksen alkamista on maksuton. Peruutus viikon sisällä ennen koulutusta, veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. Peruutus koulutuspäivänä, osallistumismaksu peritään kokonaisuudessaan, jos ei ole esittää lääkärintodistusta.

Koulutuksen järjestäjä

Ylä-Savon ammattiopisto

Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin

Huom.
Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja on opiskelijalle maksuton. Koulutuksen kesto on henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti n. 5 kk-10 kk.