Onnistu perehdyttämisessä

Hinta

80 € (sis. alv 24 %)

Perehdyttämisestä vastaavat ja toteuttavat henkilöt, esimerkiksi tiiminvetäjät, palveluvastaavat, osastonhoitajat ja esihenkilöt

Hallitset perehdyttämisprosessin kokonaisvaltaisesti ja ymmärrät perehdyttämisen merkityksen ja tavoitteet organisaation, perehdyttäjän sekä perehdytettävän näkökulmasta.

Koulutuksen sisältö

Onnistuneella perehdyttämisellä työntekijä pääsee nopeasti osaksi uutta työyhteisöä ja oikeanlaisella perehdyttämisellä työntekijästä tulee motivoitunut sekä täysivaltainen työyhteisön jäsen. Perehdyttämisen koulutuksessa käsitellään muun muassa perehdyttämisen tarkoitusta ja tavoitteita, perehdyttämisprosessia, sekä perehdyttämistä ohjaavia lakeja ja säädöksiä. Hyvin suunniteltu perehdytys luo pohjan turvalliselle työlle ja saa työntekijän tuntemaan olonsa tervetulleeksi.

Koulutuksen kesto on neljä tuntia.

Toteutustapa sovitaan asiakkaan kanssa yhdessä.

Hinta sisältää

Koulutus sekä koulutukseen liittyvät opetusmateriaalit.

Lisätietoja antaa

Riitta Rönkkö (0400793031 / riitta.ronkko@ysao.fi)

Lisätietoja koulutukseen ilmoittautumisesta

Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen viikkoa ennen koulutuksen alkamista on maksuton. Peruutus viikon sisällä ennen koulutusta, veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. Peruutus koulutuspäivänä, osallistumismaksu peritään kokonaisuudessaan, jos ei ole esittää lääkärintodistusta.

Koulutuksen järjestäjä

EduSavo Oy

Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin