TALONRAKENNUSALAN ERIKOISAMMATTITUTKINTO on tarkoitettu henkilöille, joilla on suoritettu talonrakennusalan ammattitutkinto tai omaa vastaavat tiedot ja taidot sekä laaja-alaista työkokemusta rakennusalalta.

Hei sinä kokenut talonrakennusalan ammattilainen! Haluatko saada virallisen todistuksen osaamisestasi? Haluatko erikoistua työryhmän- ja ammatinohjaukseen tai ammatin syvälliseen hallintaan tai työtehtävien laaja-alaiseen ja monitaitoiseen talonrakentamisen osaamiseen tai kosteus- ja homevauriokorjauksiin? Talonrakennusalan erikoisammattitutkinnon suorittamalla pystyt toimimaan hyvin vastuullisissa työtehtävissä, jotka vaativat erityistä ammatti- suunnittelu- ja soveltamistaitoa.
Työskentelet muuttuvissa toimintaympäristöissä uudis- tai korjausrakennustyömaalla, hallitset tavanomaisten rakennusprosessien lisäksi myös alan vaativammat työt ja sinulta sujuvat myös työryhmän- ja ammatinohjaus.

Linkki tutkinnon perusteisiin

Koulutuksen aloitus

Koulutuksen aloitus määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.

Koulutuksen suunniteltu kesto

1-1,5 v, koulutuksen kesto tarkentuu henkilökohtaista osaamisen kehittämissuunnitelmaa laatiessa

Kielitaitovaatimustaso

B1.1
Lisätietoja kielitaidon arvioinnista

Terveyssuositukset

Alalle soveltuva terveydentila, missä huomioidaan alan työolosuhteet ja terveydentilavaatimukset.

Muut mahdolliset kustannukset

Kustannuksia voi tulla opiskelumateriaaleista, työvaatteista, työvälineistä ja viranomaismaksuista.

Opintojen aikainen toimeentulo

Selvitä omalta kohdaltasi opintojen aikainen toimeentulo tästä linkistä

Muuta huomioitavaa

Selvitä oma veronumerosi ennen opintojen aloitusta, koska suurimmalla osilla työmaista edellytetään kuvallista henkilökorttia johon tarvitaan veronumeroasi minkä löydät esim.verokortistasi.

Lisätietoja antaa

Hakijapalveluiden yhteystiedot ja palveluajat

Ylä-Savon ammattiopisto pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin

Tämä tuotekortti on tarkastettu
17.04.2024