Luonnonvaraosaaminen;Eläintenhoitoala

Suorittamalla eläintenhoidon ammattitutkinnosta tämän tutkinnon osan, tiedät kuinka tehdä liiketoiminta- ja markkinointisuunnitelma, meno- ja tulobudjetti sekä kannattavuuslaskelma. Lisäksi eläinalan yritystoiminta -koulutuksessa perehdyt työnantajan ja työntekijän vastuu- ja velvoiteasioihin, laskutukseen, yritysmuotojen vertailuun, arvonlisäverotukseen ja eläinalan yrityksen toiminnan kehittämiseen sekä tuotteiden ja palveluiden markkinointiin.

Eläinalan yritystoiminta -opintojen pohjalta osaat tehdä yritystoiminnan liiketoimintasuunnitelman tai päivittää jo olemassa olevaa suunnitelmaa sekä kaikkia sen sisältämiä osa-alueita.

Oletko harkinnut tai kiinnostunut eläinalan yritystoiminnasta tai sen perustamisesta? Silloin eläinalan yritystoiminta -koulutus on juuri sinua varten!

Koulutuksen toteutus

IisalmiKoulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.Linkki tutkinnon perusteisiinTutkinnon osan suorittanut laatii yritysidealleen liiketoimintasuunnitelman, jota voi hyödyntää perustaessaan omaa yritystään. Tai jos hänellä on jo olemassa oleva yritys, hän laatii kehittämissuunnitelman yritykselleen ja hän hyödyntää sitä oman yrityksen kehittämiseen.
Opinnot voi tehdä oppisopimuksella tai koulutussopimuksella.
Oppilaitoksesta otetaan sinuun yhteyttä 2 viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja selvitetään opiskelumahdollisuus. Opiskelijavalintaan vaikuttaa hakemukseen täyttämäsi tiedot sekä mahdolliset haastattelut ja/tai soveltuvuuskokeet. Selvitä omalta kohdaltasi opintojen aikainen toimeentulo tästä linkistä
Tutkinto
Eläintenhoidon ammattitutkinto
Tutkinnon osa
Eläinalan yritystoiminta
Toteutusmuoto
Opinnot toteutetaan Teamsin välityksellä ja Its-oppimisalustalla. Luennot myös tallennetaan, joten ne voi kuunnella myöhemmin.
Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa tutkinnon osa tai osia
150 €
Lisätietoja antaa
Satu Nasrelarab, p. 0400798524, satu.nasrelarab@ysao.fi
Huom!
Ylä-Savon ammattiopisto pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin
Koulutustyyppi
Ammattitutkinnot,Täydennyskoulutus
Apply for education - continous application for young and adultsOther luonnonvaraosaaminen educations

Sinua saattaa kiinnostaa myös Eläintenhoidon ammattitutkinto, eläinhoitolan osaamisala -koulutus, tutustu!