Hyvinvoiva osaaja, eYSAO verkkokoulutus ohjattu, 23.08.2022 – 04.10.2022

150,00 

Koulutus on sinulle sopiva, mikäli haluat huomioida työssäsi oman hyvinvointisi sekä jaksamisen, joka heijastuu työyhteisöön ja omaan vapaa-aikaan.

Koulutuksen toteutus

eYSAO verkkokoulutus ohjattuOman ja työyhteisön hyvinvointi on aina myös työantajan etu. Unohdatko helposti itsesi ja tarpeesi arjen pyörteissä? Mikä tuo juuri sinulle hyvinvointia omassa elämässäsi? Valmennuskokonaisuudessa pureudumme voimavarojen kartoitukseen, kertaamme jaksamiseen vaikuttavia perusasioita sekä suunnittelemme oman hyvinvointilukujärjestyksen.

Oletko pohtinut vahvuuksiasi, ja pääsetkö hyödyntämään niitä? Hyvinvointi työssä heijastuu myös vapaa-aikaan. Pohdimme keinoja erottaa työ- ja vapaa-aika toisistaan etätyössä. Käymme läpi keinoja optimoida työaikaa sekä tauottaa päivää niin, että pysyt työssäsi tehokkaana ja jaksavaisena.

Toimiva vuorovaikutus työtovereiden tai yhteistyökumppanien kanssa on edellytys työssä viihtymiselle. Valmennuksessa käymme läpi vuorovaikutuksen NVC-mallia ja pohdimme yhdessä, miten oma tulkintamme erilaisista tilanteista vaikuttaa ajatuksiimme ja toimintaamme.

Yhdessä löydämme uutta voimaa sekä työkaluja arjen ja työn haasteisiin ja hallintaan. Pääset myös jakamaan omia kokemuksia ja näkemyksiä pienryhmissä, sekä kuulemaan toisten ajatuksia aamupäivän teemasta.

Koulutuspäivät:
1. 16.8. Henkilökohtainen hyvinvointi
2. 20.9. Oman työn hallinta
3. 25.10. Rakentava vuorovaikutus
4. 29.11 Etätyön kulmakivet

Kouluttajina:
Oona Timonen, hyvinvointivalmentaja
Kristiina Hartikainen, Ylä-Savon ammattiopisto KTM
Koulutus
Hyvinvoiva osaaja
Ilmoittautuminen alkaa
20.04.2022
Ilmoittautuminen päättyy
08.08.2022
Koulutus alkaa
23.08.2022
Koulutus päättyy
04.10.2022
Lähiopetuspäivien lukumäärä
4 (klo 8:30-12)
Koulutuspaikka
eYSAO verkkokoulutus
Hinta
150 € kurssimaksu on veroton maksu, eikä sisällä arvonlisäveroa.
Hinta sisältää
Verkko-opetuksen koulutusmateriaaleineen
Lisätietoja antaa
Kristiina Hartikainen (0504720373 / kristiina.hartikainen@ysao.fi)
Lisätietoja koulutukseen ilmoittautumisesta
Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen viikkoa ennen koulutuksen alkamista on maksuton. Peruutus viikon sisällä ennen koulutusta, veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. Peruutus koulutuspäivänä, osallistumismaksu peritään kokonaisuudessaan, jos ei ole esittää lääkärintodistusta.
Huom!
Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin
Koulutuksen järjestäjä
Ylä-Savon ammattiopisto