Teknologiaosaaminen

HAKU TE-TOIMISTON KAUTTA kohdasta " Hae koulutukseen". Haku päättyy 04.06.2023

Tavoite: Koulutuksen tavoitteena on tutustua kone- ja tuotantotekniikan tarjoamiin mahdollisuuksiin ja selvittää oma soveltuvuus alalle.

Koulutuksen sisältö: Tutustumisjaksolla pääset tutustumaan kone- ja tuotantotekniikan koulutukseen ja pääset kokeilemaan erilaisia työtehtäviä, joiden kautta osaat mitata osaamistasi suhteessa työn vaativuuteen. Lähde mukaan katsomaan löytyykö tästä sinulle reitti tälle alalle.

Koulutusjärjestelyt: Koulutuksessa käytetään Ylä-Savon ammattiopiston kone- ja tuotantotekniikan oppimisympäristöjä Iisalmessa.

Koulutuksen työkohteet sijaitsevat työsaleissa, sekä alueen yrityksissä olevissa oppimisympäristöissä. Päivittäinen keskimääräinen opiskeluaika teoriaopiskelussa ja työssäoppimisjaksolla on 7 tuntia. Työssäoppimispaikoilla noudatetaan työpaikan työaikaa.

Työssäoppimisjärjestelyt: Työssäoppimisen kautta saat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä katsomaan miltä työnteko tuntuu ja voisiko tämä työpaikka olla sinua varten.

Työllisyysnäkymät: Alueen yritykset ovat esittäneet huolensa, miten he saavat työntekijöitä ja miten he voivat turvata tuotantonsa tällä hetkellä ja tulevaisuudessa. Teknologialan työtilanne on parantunut huomattavasti ja tästä syystä alueen yritykset tulevat tarvitsemaan työvoimaa teknologia-alan työtehtävissä, johon tämä koulutus osaamistasi ohjaa.

Suunnitteletko alan vaihtoa tai ensimmäistä ammatillista koulutusta? Tule tutustumaan kone- ja tuotantotekniikan koulutuksiin ja ammatteihin. Tutustuminen toteutetaan työssä oppien ja oppilaitoksessa opiskellen.

Koulutus soveltuu kaikille kone- ja tuotantotekniikasta kiinnostuneille. Koulutus kestää kaksi kuukautta. Koulutuksen jälkeen voit jatkaa suoraan kone- ja tuotantotekniikan perustutkintokoulutukseen tai kone- ja tuotantotekniikan jatko- ja täydennyskoulutukseen, jos sovellut alalle ja olet motivoitunut opiskelemaan.

Koulutuksen toteutus

IisalmiKoulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.Hakeminen:
Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa.

Koulutukseen haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.tyomarkkinatori.fi. Seuraa valinnan etenemistä Oma asiointi-palvelussa, www.tyomarkkinatori.fi > Oma asiointi > Työvoimakoulutus

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista: Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15. Koulutusneuvontaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä: Jarkko Ruotsalainen, puh. 040 177 8536, jarkko.ruotsalainen@ysao.fi.

Koulutuksen yhdyshenkilö Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimistossa Arto Mustonen, 0295 043634, arto.mustonen@te-toimisto.fiSEURAA VALINNAN ETENEMISTÄ OMA ASIOINTI -SIVUJEN KAUTTA. Selvitä omalta kohdaltasi opintojen aikainen toimeentulo tästä linkistä

Hakuaika päättyy
04.06.2023
Lisätietoja antaa
Tero Kumpulainen, p. 0400792803, tero.kumpulainen@ysao.fi
Huom!
Ylä-Savon ammattiopisto pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin

Hae koulutukseenMuut alan tutkinnot - teknologiaosaaminen