Rakentamisosaaminen

Talonrakentaja

Talonrakennuksen osaamisala

Talonrakennusalan koulutus: Kiinnostaako opiskelu talonrakennusalan ammattilaiseksi? Vai onko sinulla tarvetta lisätä tai päivittää rakennusalan osaamistasi? Nyt sinulla on mahdollisuus suorittaa rakennusalan perustutkinto tai talonrakennusalan ammattitutkinto tai osia niistä.
Talonrakennusalan koulutus -opintojen tavoitteena on talonrakennusalan työtehtävissä tarvittavan ammattiosaamisen hankkiminen, lisääminen ja päivittäminen.

Ammatillinen koulutus
Rakennusalalla olleet hakijat siirtyvät suoraan henkilökohtaistamisen mukaiseen koulutukseen/näyttöihin. Koulutus sisältää tutkinnon osia rakennusalan perustutkinnosta tai talonrakennusalan ammattitutkinnosta. Ammatillisen koulutuksen pituus määräytyy henkilökohtaisen koulutussuunnitelman (HOKS) mukaan.

Talonrakennusalan koulutus -opintojen tavoitteena on antaa hyvät perusvalmiudet rakennusalan erilaisiin työtehtäviin. Tavoitteena on myös Talonrakennusalan koulutus antaa opiskelijalle sellaiset valmiudet, että hän pystyy toimimaan työtehtävissä itsenäisesti, työryhmien/tiimien jäsenenä ja asiakaspalvelutehtävissä.

Talonrakennusalan koulutus: kohderyhmänä ovat talonrakennusalasta kiinnostuneet tai alalla jo työskennelleet ja alalle soveltuvat henkilöt.

Koulutuksen toteutus

IisalmiKoulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.Linkki tutkinnon perusteisiinLisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista eduista saa Työlinjan koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702, ma-pe klo 9.00 – 16.15.

Koulutuspaikka: Kotiteollisuuskuja 3, Iisalmi

Koulutusjärjestelyt:
Viikoittainen opiskeluaika on 35 tuntia/viikko. Keskimääräinen päivittäinen opiskeluaika on 7 tuntia. Mikäli poiketaan säännöllisestä rytmistä opiskeluaika tasoitetaan 2 viikon jaksoissa siten, että keskimääräinen opiskeluaika toteutuu. Lähiopetuspäivinä 8.00 – 15.00. Työssäoppimisen (koulutussopimus) aikana harjoittelupaikan aikataulujen mukaan.
Näyttösuunnitelma: Tutkintosuoritukset (näytöt) suoritetaan työpaikoilla, käytännön työtehtävissä. Tutkintosuorituksissa on uusintamahdollisuus.

Koulutuksen yhdyshenkilö Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimistossa on Arto Mustonen, puh. 0295 043 634, arto.mustonen@te-toimisto.fi
Voit seurata hakemuksesi käsittelyä Oma asiointi -verkkopalvelusta kohdasta Työvoimakoulutus > Hakemusteni tilanne. Koulutukseen voi hakea jatkuvasti, koulutusvalintoja tehdään joustavasti. Kouluttaja kutsuu puhelimitse haastatteluun. Selvitä omalta kohdaltasi opintojen aikainen toimeentulo tästä linkistä
Tutkinto
Rakennusalan perustutkinto
Hakuaika päättyy
31.01.2022
Maksuttomuuden piirissä olevat opiskelijat
Opiskelu on maksutonta niille opiskelijoille, jotka kuuluvat laajennetun oppivelvollisuuden piiriin, pääasiassa vuonna 2005 syntyneet, keväällä 2021 perusopetuksen päättäneet ja myös niitä henkilöitä, jotka suorittavat perusopetuksen oppimäärää oppivelvollisina 1.1.2021.
Lisätietoja antaa
Esa Korhonen, p. 0400792820, esa.korhonen@ysao.fi
Huom!
Ylä-Savon ammattiopisto pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin
Hae koulutukseenMuut alan tutkinnot - rakentamisosaaminen

Sinua saattaa kiinnostaa myös Logistiikan perustutkinto, työvoimakoulutuksena, tutustu!