Palveluosaaminen;Ravitsemus- ja elintarvikeala

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto -koulutuksen pohjalta osaat kehittää ja johtaa majoitus- ravitsemisalan työtä innovatiivisesti ja luovasti sekä työhyvinvointia tukevasti. Osaat suunnitella, organisoida, ohjata, valvoa ja kehittää päivittäistä toimintaa erilaisten tulos- ja laatutavoitteiden mukaisesti. Pystyt myös suunnittelemaan ja organisoimaan päivittäisiä tuotanto- ja asiakaspalveluprosesseja asiakaslähtöisesti sekä hoitamaan sidosryhmä- ja verkostosuhteita.

Koulutuksella saat valmiudet toimia majoitus- ja ravitsemisalan yrittäjänä, ja pystyt havainnoimaan sekä kehittämään esihenkilötyötä kokonaisuutena ja huomioimaan työyhteisön työhyvinvointia.

Voit työskennellä vaativissa esihenkilötehtävissä, vuoroesihenkilönä tai yksikön päällikkönä erilaisissa työpaikoissa kuten hotelleissa, ravintoloissa, julkisen sektorin ravitsemispalveluissa, kahviloissa, pikaruokaravintoloissa, liikenneasemien ravintoloissa sekä matkustajalaivojen ravintoloissa ja rahtilaivoissa.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto on suunnattu sinulle, joka olet tehnyt esihenkilötyötä majoitus- ja ravitsemisalalla sekä sinulla on työyhteisössä alaisia.

Koulutuksen toteutus

IisalmiKoulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.Linkki tutkinnon perusteisiinTutkinto suoritetaan näytöin ja työpaikoiksi soveltuvat erikokoiset majoitus- ja ravitsemisalan yritykset tai organisaatiot. Tutkinnon suorittaminen edellyttää esimiehenä työskentelyä majoitus- tai ravitsemisalan työpaikassa.Oppilaitoksesta otetaan sinuun yhteyttä 2 viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja selvitetään opiskelumahdollisuus. Opiskelijavalintaan vaikuttaa hakemukseen täyttämäsi tiedot sekä mahdolliset haastattelut ja/tai soveltuvuuskokeet. Selvitä omalta kohdaltasi opintojen aikainen toimeentulo tästä linkistä

Tutkinto
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto
Toteutusmuoto
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön eat:n suorittaminen tapahtuu henkilökohtaistamisen pohjalta ja työpaikalla tapahtuvan oppimisena. Lähiopetuksen tarvetta katsotaan henkilökohtaistamisen ja opiskelijan tarpeen mukaan opintotarjottimelta. He voivat valita lähiesimiehentyön ammattitutkinnon ja liiketoiminnan ammattitutkinnon opintotarjottimelta sisöltöjä oman tarpeen mukaan. Teoria opetus verkko-opintoina.
Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa koko tutkinto
250 €
Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa tutkinnon osa tai osia
150 €
Lisätarkennus opiskelumaksusta
Jos suoritat koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, niin opiskelumaksua ei peritä!
Lisätietoja antaa
Eine Pihavaara, p. 0400792814, eine.pihavaara@ysao.fi
Huom!
Ylä-Savon ammattiopisto pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin
Koulutustyyppi
Erikoisammattitutkinnot

Apply for education - continous application for young and adultsOther services educations