Palveluosaaminen;Ravitsemus- ja elintarvikeala

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto -koulutuksen pohjalta osaat kehittää ja johtaa majoitus- ravitsemisalan työtä innovatiivisesti ja luovasti sekä työhyvinvointia tukevasti. Osaat suunnitella, organisoida, ohjata, valvoa ja kehittää päivittäistä toimintaa erilaisten tulos- ja laatutavoitteiden mukaisesti. Pystyt myös suunnittelemaan ja organisoimaan päivittäisiä tuotanto- ja asiakaspalveluprosesseja asiakaslähtöisesti sekä hoitamaan sidosryhmä- ja verkostosuhteita.

Koulutuksella saat valmiudet toimia majoitus- ja ravitsemisalan yrittäjänä, ja pystyt havainnoimaan sekä kehittämään esihenkilötyötä kokonaisuutena ja huomioimaan työyhteisön työhyvinvointia.

Voit työskennellä vaativissa esihenkilötehtävissä, vuoroesihenkilönä tai yksikön päällikkönä erilaisissa työpaikoissa kuten hotelleissa, ravintoloissa, julkisen sektorin ravitsemispalveluissa, kahviloissa, pikaruokaravintoloissa, liikenneasemien ravintoloissa sekä matkustajalaivojen ravintoloissa ja rahtilaivoissa.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto on suunnattu sinulle, joka olet tehnyt esihenkilötyötä majoitus- ja ravitsemisalalla sekä sinulla on työyhteisössä alaisia.

Koulutuksen toteutus

Järjestämispaikka

Iisalmi

Opiskelumuoto

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön eat:n suorittaminen tapahtuu henkilökohtaistamisen pohjalta ja työpaikalla tapahtuvan oppimisena. Lähiopetuksen tarvetta katsotaan henkilökohtaistamisen ja opiskelijan tarpeen mukaan opintotarjottimelta. He voivat valita lähiesimiehentyön ammattitutkinnon ja liiketoiminnan ammattitutkinnon opintotarjottimelta sisöltöjä oman tarpeen mukaan. Teoria opetus verkko-opintoina.

Koulutuksen aloitus

Koulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.

Koulutuksen suunniteltu kesto

Koulutuksen kesto tarkentuu henkilökohtaista osaamisen kehittämissuunnitelmaa laatiessa.

Valintaperusteet

YSAOn yhteiset valintaperusteet

Koulutuskohtaiset valintaperusteet

Opetuskieli

suomi

Tutkinnon perusteet

Linkki tutkinnon perusteisiin

Kielitaitovaatimustaso

B2.3

Muuta huomioitavaa

Tutkinto suoritetaan näytöin ja työpaikoiksi soveltuvat erikokoiset majoitus- ja ravitsemisalan yritykset tai organisaatiot. Tutkinnon suorittaminen edellyttää esimiehenä työskentelyä majoitus- tai ravitsemisalan työpaikassa.

Opintojen aikainen toimeentulo

Selvitä omalta kohdaltasi opintojen aikainen toimeentulo tästä linkistä

Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa koko tutkinto
250 €
Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa tutkinnon osa tai osia
150 €
Lisätarkennus opiskelumaksusta
Jos suoritat koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, niin opiskelumaksua ei peritä!
Muut mahdolliset kustannukset
Muita mahdollisia kustannuksia voi tulla opiskelumateriaaleista, työvaatteista, työvälineistä ja viranomaismaksuista.
Lisätietoja antaa
Eine Pihavaara, p. 0400792814, eine.pihavaara@ysao.fi
Huom!
Ylä-Savon ammattiopisto pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin

Hae koulutukseen - jatkuva haku nuorille ja aikuisilleMuut alan tutkinnot - palveluosaaminen