Logistiikkaosaaminen

Infra-alan kuljetusten osaamisala

Maarakennus ja puulogistiikka, moniosaaja, Infra-alan kuljetusten osaamisala -opinnot ja ttutkinnon osia suorittanut osaa toimia itsenäisesti, taloudellisesti, joutuisasti, laadukkaasti ja turvallisesti infra-alan kuljetustehtävissä. Hän osaa käyttää valitsemaansa ajoneuvoa turvallisesti kokeneen kuljettajan tavoin kuljetusvälineelle tyypillisissä tehtävissä sekä suorittaa päivittäiset huoltotyöt. Hänellä on voimassa oleva kuljetusalan perustason ammattipätevyys.

Infra-alan kuljetusten osaamisala, moniosaaja -tutkinnon suorittaneen osaamista vastaavia työtehtäviä ovat esimerkiksi kuorma-autonkuljettajan työtehtävät.

Koulutus sopii jo työkokemusta maarakennus-, logistiikan ja/tai puulogistiikka-alalta omaaville henkilöille, joilla on vähintään C-ajo-oikeus.
Perustason ammattipätevyys on voimassa tai C-ajo-oikeus on myönnetty ennen 10.9.2009.

Koulutuksen toteutus

IisalmiKoulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.Linkki tutkinnon perusteisiin Tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset (katso liitteet)Oppilaitoksesta otetaan sinuun yhteyttä 2 viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja selvitetään opiskelumahdollisuus. Opiskelijavalintaan vaikuttaa hakemukseen täyttämäsi tiedot sekä mahdolliset haastattelut ja/tai soveltuvuuskokeet. Selvitä omalta kohdaltasi opintojen aikainen toimeentulo tästä linkistä
Tutkinto
Maarakennusalan ammattitutkinto
Toteutusmuoto
Opiskelujen alussa opiskelijalle suunnitellaan henkilökohtainen opintopolku. Mahdollisuus suorittaa joko osa- tai kokotutkinto (maarakennusalan ammattitutkinto). Opiskelu sisältää lähiopetusta ja työssäoppimista, siksi valitulta opiskelijalta edellytetään työssäoppimispaikkaa.
Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa koko tutkinto
250 €
Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa tutkinnon osa tai osia
150 €
Lisätietoja antaa
Jani Pitkänen, p. 0400793191, jani.pitkanen@ysao.fi
Huom!
Ylä-Savon ammattiopisto pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin
Hae koulutukseen - jatkuva haku nuorille ja aikuisilleMuut alan tutkinnot - logistiikkaosaaminen

Sinua saattaa kiinnostaa myös Puulogistiikka ja maarakennus, moniosaaja -koulutus, tutustu!