Työelämäosaaminen;Liiketalousala

Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Oletko kiinnostunut tapahtumien tuottamisesta, projektien suunnittelusta ja toteuttamisesta, nykyaikaisesta markkinointiviestinnän tai palveluprosessien kehittämistehtävistä? Tai teetkö jo näitä tehtäviä nykyisessä työssäsi? Liiketoiminnan ammattilaisia tarvitaan työelämässä kaikilla eri aloilla.

Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan -opinnot antavat sinulle valmiuksia toimia hyvin monipuolisissa asiakaspalvelun, myynnin ja markkinointiviestinnän tehtävissä eri toimialoilla.

Liiketoiminnan ammattitutkinto -koulutukseen osallistumalla saat valmiudet myynti- ja asiakaspalveluosaamiseen, tiimityöskentelyyn, erilaisten ihmisten kohtaamiseen, nykyaikaiseen markkinointiin sekä taloudelliseen sekä kannattavaan toimintaan.

Luo tutkinnosta juuri sinun työhösi ja mielenkiintoosi sopiva kokonaisuus!

Markkinointiviestintää opiskelemalla osaat toteuttaa erilaisia kampanjoita, vahvistaa tunnettuutta, osallistua messuille sekä järjestää tapahtumia ja markkinoida niitä.

Mikäli sinulla on kivijalkamyymälä tai haluat saada taitoa tilan ja esillepanon visuaalisesta suunnittelusta oman yrityksesi tai asiakkaan organisaatiolle, onnistuu se tämän tutkinnon avulla.

Myynti ja asiakaspalvelutyössä opit suunnittelemaan ja toteuttamaan työtäsi tavoitteellisesti ja tuloksekkaasti. Lisäksi osaat seurata myynnin onnistumista ja kehittää asiakkuuksia.

Asiakashankinta ja sen edelleen kehittäminen sopii sinulle erityisesti, mikäli teet työtä yritysmyynnissä ja kontaktoit asiakkaita tuotteiden ja palveluiden myynnissä.

Mikäli suuntaat tutkinnossa ratkaisumyyntiin opit tapaamisten, tarjousten, kauppojen ja jälkitoimien seurannan, raportoinnin ja näiden kehittämisen.

Voit syventyä halutessasi projektin hallintaan, jolloin saat kattavan taidon projektien suunnitelusta ja toteuttamisesta. Tai ehkä haluat oppia tuoteryhmän ja -ryhmien hoitamisen ja kehittämisen.

Oli suuntautumisesi mikä tahansa, saat tutkinnolla kattavan taidon nykyisen ja tulevien työtehtäviesi tueksi.

Liiketoiminnan ammattitutkinto -koulutus on suunnattu henkilöille, jotka työskentelevät myynnin, asiakaspalvelun tai markkinointiviestinnän tehtävissä

Koulutuksen toteutus

IisalmiKoulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.Linkki tutkinnon perusteisiinOppilaitoksesta otetaan sinuun yhteyttä 2 viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja selvitetään opiskelumahdollisuus. Opiskelijavalintaan vaikuttaa hakemukseen täyttämäsi tiedot sekä mahdolliset haastattelut ja/tai soveltuvuuskokeet. Selvitä omalta kohdaltasi opintojen aikainen toimeentulo tästä linkistä
Tutkinto
Liiketoiminnan ammattitutkinto
Toteutusmuoto
Oppiminen tapahtuu lähiopintoina, alan työpaikoilla sekä verkko-opintoina eYSAOn kautta
Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa koko tutkinto
250 €
Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa tutkinnon osa tai osia
150 €
Lisätarkennus opiskelumaksusta
Jos suoritat koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, niin opiskelumaksua ei peritä!
Lisätietoja antaa
Riitta Rönkkö, p. 0400793031, riitta.ronkko@ysao.fi
Huom!
Ylä-Savon ammattiopisto pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin
Koulutustyyppi
Ammattitutkinnot
Apply for education - continous application for young and adultsOther työelämäosaaminen educations

Sinua saattaa kiinnostaa myös Yrittäjyyden ammattitutkinto -koulutus, tutustu!