Koulutus on tarkoitettu henkilölle, joilla on elintarvikealan perustutkinto suoritettuna. Toisaalta sinulla voi olla monipuolinen työkokemus kondiittorin työtehtävistä, vaikka sinulla ei perustutkinnon koulutusta olisikaan ja silloin tämä koulutus on sinulle juuri sopiva.
Onko sinulla leipomoalan työkokemusta ja haluat syventää omaa ammattiosaamistasi lisää ruoka- ja kahvileipien valmistuksessa. Koulutuksen avulla laajennat osaamistasi erilaisten leipomoeinesten ja leipurikisällin taitotöiden osalta ja parannat työllistymismahdollisuuksiasi.
Koulutuksen sisältö
Erilaiset ruokaleivät, hapanjuurileivät, sämpylät, patongit ja rieskat. Kahvileivät, erilaiset pullat, pitkotuotteet, wienerit, munkit, makeat piirakat. Leipomoeinestuotteiden valmistus voileipäkakut, coctailtuotteet, tuulihatut. Leipomoalan taitotyö erilaisista koristetaikinoista.
Koulutuksen aloitus
Koulutuksen aloitus määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.
Koulutuksen suunniteltu kesto
6-9 kk, koulutuksen kesto tarkentuu henkilökohtaista osaamisen kehittämissuunnitelmaa laatiessa
Kielitaitovaatimustaso
B1.1 Toimiva peruskielitaito
Lisätietoja kielitaidon arvioinnista
Muut mahdolliset kustannukset
Muita mahdollisia kustannuksia voi tulla opiskelumateriaaleista, työvaatteista, työvälineistä ja viranomaismaksuista.
Opintojen aikainen toimeentulo
Selvitä omalta kohdaltasi opintojen aikainen toimeentulo tästä linkistä
Muuta huomioitavaa
Voit tulla päivittämään konditoria-alan tiedot ja taidot niin leivosten, täytekakku ja koristetuotteiden tekemisessäkin.
V: Kyllä tarvitsee, sinulla tulee olla alan perustutkinto tai konditoria-alan työkokemusta.
Lisätietoja antaa
palveluasiantuntija Ikonen Ritva
puh. +358 400 793 126
sähköposti: ritva.ikonen@ysao.fi
Hakijapalveluiden yhteystiedot ja palveluajat
Ylä-Savon ammattiopisto pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin