Palveluosaaminen;Ravitsemus- ja elintarvikeala

Leipurikisälli
Kondiittorikisälli

Haluatko saada kätesi jäljen näkyviin? Miltä kuulostaisi työpaikka pienissä leipomoissa ja konditorioissa, joissa voit valmistaa erilaisia leipomotuotteita taikinasta valmiiksi tuotteiksi? Leipomoalan ammattitutkinto, leipuri- ja kondiittorikisälli -koulutus valmistaa sinut leipomoalan saloihin!

Leipomoalan ammattitutkinto -koulutuksessa voit erikoistua kondiittori- tai leipurikisälliksi, jonka myötä opit taidot hallita leipomon raaka-aineet ja niiden käytöt sekä elintarviketurvallisuuden. Leipurikisälli ja kondiittorikisälli osaa käyttää tarvittavia koneita ja laitteita sekä huomioida työturvallisuus- ja ergonomiaohjeet. Pystyt huomioimaan tuotelaadun toteutumisen ja osaat työskennellä taloudellisesti, tuloksellisesti ja joustavasti.

Leipomoalan ammattitutkinto -koulutuksen myötä sinulla on taito toimia leipomoissa taikinantekijänä, ylöslyöjänä, paistajana, pakkaajana tai lähettämötyöntekijänä. Halutessaan leipurikisälli tai kondiittorikisälli voi toimia myös leipomoalan itsenäisenä ammatinharjoittajana tai yrittäjänä.

Leipomoalan ammattitutkinto -koulutus sopii sinulle, jos sinulla on elintarvikealan perustutkinto suoritettuna tai olet hankkinut leipomoalalta työkokemusta. Haluat syventää ammattiosaamistasi ja jopa siirtyä työuralla vaativampiin työtehtäviin.

Koulutuksen toteutus

IisalmiKoulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.Linkki tutkinnon perusteisiinKoulutus soveltuu parhaiten henkilölle, joka haluaa edelleen kehittää ja syventäää osaamistaan valitsemallaan leipomoalan tuotannon alueella ja edetä työurallaan vaativampiin työtehtäviin.Oppilaitoksesta otetaan sinuun yhteyttä 2 viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja selvitetään opiskelumahdollisuus. Opiskelijavalintaan vaikuttaa hakemukseen täyttämäsi tiedot sekä mahdolliset haastattelut ja/tai soveltuvuuskokeet. Selvitä omalta kohdaltasi opintojen aikainen toimeentulo tästä linkistä
Tutkinto
Leipomoalan ammattitutkinto
Toteutusmuoto
Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena. Opinnot koostuvat lähi-, etä-, ja työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Lähiopetus määräytyy opiskelijan henkilökohtaistamisen yhteydessä.
Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa koko tutkinto
250 €
Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa tutkinnon osa tai osia
150 €
Lisätarkennus opiskelumaksusta
Jos suoritat koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, niin opiskelumaksua ei peritä!
Muut mahdolliset kustannukset
Muita mahdollisia kustannuksia voi olla alakohtaisesti tarvittavat mahdolliset työvälineet, työasut, viranomaismaksut (kortit/luvat), opintomatkat. Kysy tarvittaessa lisätietoja alla olevaan kenttään kirjatulta yhteyshenkilöltä.
Lisätietoja antaa
Outi Leinonen, p. 0400792853, outi.leinonen@ysao.fi
Huom!
Ylä-Savon ammattiopisto pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin
Koulutustyyppi
Ammattitutkinnot
Apply for education - continous application for young and adultsOther palveluosaaminen educations

Sinua saattaa kiinnostaa myös Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto, elintarvikealan osaamisala -koulutus, tutustu!