Teknologiaosaaminen;Kone- ja metalliala

HAKU TE-TOIMISTON KAUTTA kohdasta " Hae koulutukseen". Haku päättyy 29.09.2023

Tavoitteena on suorittaa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto tai tuotantotekniikan ammattitutkinto tai tutkinnon osia.

Perustutkintoon johtava koulutus ei vaadi aikaisempaa pohjakoulutusta tai aikaisempaa työkokemusta alalta, kiinnostus alaa kohtaan katsotaan eduksi. Ammattitutkintoon johtava koulutus edellyttää alan perustutkinnon suoritusta tai riittävän vankkaa ammatillista perusosaamista. Tuki- ja liikuntaelinsairaudet tai allergiat voivat olla este valinnalle.

Koulutuksen sisältö määräytyy tutkintojen perusteiden mukaan. Tutustu kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon perusteisiin: https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/7823349/tiedot. Tuotantotekniikan ammattitutkinnon osia voi suorittaa kouluttajan järjestämismahdollisuuksien mukaan.

Koulutusjärjestelyt: Koulutuksessa käytetään Ylä-Savon ammattiopiston kone- ja tuotantotekniikan oppimisympäristöjä Iisalmessa.

Koulutuksen työkohteet sijaitsevat työsaleissa, sekä alueen yrityksissä olevissa oppimisympäristöissä. Päivittäinen keskimääräinen opiskeluaika teoriaopiskelussa ja työssäoppimisjaksolla on 7 tuntia.

Työssäoppimisjärjestelyt: Työpaikalla tapahtuvassa oppimisessa noudatetaan työpaikan työaikaa.

Työllisyysnäkymät: Teknologia-ala on Ylä-Savossa suuri työllistäjä ja alueen yritykset tulevat tarvitsemaan työvoimaa teknologia-alan työtehtävissä.

Kiinnostaako sinua opiskelu kone- ja tuotantotekniikan monipuolisiin tehtäviin, kuten koneistajaksi, levyseppähitsaajaksi tai koneenasentajaksi?

Koulutus on tutkintotavoitteista. Voit suorittaa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon tai alan ammattitutkinnon tai osia niistä.

Koulutuksen toteutus

IisalmiKoulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.Linkki tutkinnon perusteisiinHakeminen:
Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa.

Koulutukseen haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.tyomarkkinatori.fi. Seuraa valinnan etenemistä Oma asiointi-palvelussa, www.tyomarkkinatori.fi > Oma asiointi > Työvoimakoulutus. Koulutukseen on jatkuva haku.

Valinta-aikataulu: valintoja suoritetaan joustavasti vuoden aikana.

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista: Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15. Koulutusneuvontaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä: Jarkko Ruotsalainen, puh. 040 177 8536, jarkko.ruotsalainen@ysao.fi.

Koulutuksen yhdyshenkilö Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimistossa Koulutuksen yhdyshenkilö Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimistossa on Anne Partanen p. 0295 043 655, anne.partanen@te-toimisto.fi.Koulutukseen voi jättää hakemuksia jatkuvasti. Kouluttaja kutsuu haastatteluun. Koulutuksen aloittaminen sopimuksen mukaan.
Seuraa valinnan etenemistä Oma asiointi -palvelun kautta, www.tyomarkkinatori.fi > Oma asiointi – Henkilöasiakas > Työvoimakoulutus.
Selvitä omalta kohdaltasi opintojen aikainen toimeentulo tästä linkistä

Tutkinto
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto
Hakuaika päättyy
29.09.2023
Lisätietoja antaa
Tero Kumpulainen, p. 0400792803, tero.kumpulainen@ysao.fi
Huom!
Ylä-Savon ammattiopisto pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin
Koulutustyyppi
Ammatilliset perustutkinnot

Hae koulutukseenMuut alan tutkinnot - teknologiaosaaminen