Teknologiaosaaminen;Kone- ja metalliala

HAKU TE-TOIMISTON KAUTTA kohdasta " Hae koulutukseen". Haku päättyy 30.11.2023

Tavoite: Koulutuksen tavoitteena on osaamistason nostaminen työllistymisen edelltyksiä parantavalle tasolle.

Koulutuksessa kartoitetaan nykyinen osaamisesi ja sinua ohjataan työpaikan löytymisessä meidän laajojen verkostojen avulla.

Koulutuksen sisältö: Osaamistasi verrataan yritysten osaamistarpeisiin ja sinulle tehdään henkilökohtainen opetuksen suunnitelma. Suunnitelman pohjalta opintojasi ohjataan niin että tarvittava lisäosaaminen saavutetaan ja työpaikan työtehtävissä tarvittavat osaamisen vaatimukset täyttyvät.

Koulutusjärjestelyt: Koulutuksessa käytetään Ylä-Savon ammattiopiston kone- ja tuotantotekniikan koulutustiloja Iisalmessa.
Koulutuksen työkohteet sijaitsevat työsaleissa, sekä alueen yrityksissä olevissa oppimisympäristöissä. Päivittäinen keskimääräinen opiskeluaika teoriaopiskelussa ja työssäoppimisjaksolla on 7 tuntia. Työssäoppimispaikoilla noudatetaan työpaikan työaikaa.

Työssäoppimisjärjestelyt: Työssäoppiminen tukee sinun ohjautumista tulevaa työpaikkaa kohti. Työssäoppimisen kautta saat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä näyttämään oman ammatillisen osaamisesi, tiimityöskentelytaitosi, sekä millaisen työntekijän työyhteisö sinusta saisi.

Kone- ja tuotantotekniikan jatko- ja täydennyskoulutuksessa voit lisätä ja päivittää osaamisesi kone- ja tuotantotekniikan työtehtäviin sopivaksi. Osaamisen päivittämisellä työllistymismahdollisuutesi paranevat huomattavasti. Koulutus soveltuu sinulle, jos aiempi koulutuksesi tai työkokemuksesi on kone- ja tuotantotekniikasta tai muulta sopivalta tekniseltä alalta.

Koulutukseen voi jättää hakemuksia jatkuvasti. Koulutuksen aloitus sopimuksen mukaan. Hakemuksia käsitellään noin kerran kuukaudessa, kouluttaja kutsuu haastatteluun.

Koulutuksen toteutus

IisalmiKoulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.Linkki tutkinnon perusteisiinKoulutukseen haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.tyomarkkinatori.fi. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, Sinun täytyy vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.tyomarkkinatori.fi > Oma asiointi > Työvoimakoulutus

Koulutuksen ajalta voidaan maksaa työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) ja kulukorvausta.

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista:
Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15.
Koulutusneuvontaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä: Jarkko Ruotsalainen, puh. 040 177 8536, jarkko.ruotsalainen@ysao.fi.

Koulutuksen yhdyshenkilö Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimistossa Anne Partanen, 0295 043 655 anne.partanen@te-toimisto.fiSEURAA VALINNAN ETENEMISTÄ OMA ASIOINTI -SIVUJEN KAUTTA. Koulutukseen voi hakea jatkuvasti, koulutusvalintoja tehdään joustavasti. Selvitä omalta kohdaltasi opintojen aikainen toimeentulo tästä linkistä

Tutkinto
Ei tutkintotavoitteinen koulutus
Hakuaika päättyy
30.11.2023
Lisätietoja antaa
Tero Kumpulainen, p. 0400792803, tero.kumpulainen@ysao.fi
Huom!
Ylä-Savon ammattiopisto pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin
Koulutustyyppi
Täydennyskoulutus

Hae koulutukseenMuut alan tutkinnot - teknologiaosaaminen