Teknologiaosaaminen

Kone- ja tuotantotekniikka on kovassa nosteessa ja monen ammattialan työntekijöitä tarvitaan. Olisitko sinä tulevaisuuden tekijä?

Kone- ja tuotantotekniikan jatko- ja täydennyskoulutus -opinnoilla päivität osaamisesi työtehtäviin sopivaksi. Nyt pienellä henkilökohtaisella osaamisen päivittämisellä pääsee päivittämään omaa osaamistaan niin, että työllistymisen mahdollisuudet nousevat huomattavasti. Koulutus ei ole tutkintotavoitteinen, vaan puhtaasti sinun osaamistason nostoon pohjautuvaa ja tavoitteena on työllistyminen. Kone- ja tuotantotekniikan täydennyskoulutus soveltuu sinulle, jos aiempi koulutuksesi tai työkokemuksesi on kone- ja tuotantotekniikasta tai muulta sopivalta tekniseltä alalta.

Koulutuksen toteutus

IisalmiKoulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista eduista saa Työlinjan koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702, ma-pe klo 9.00 – 16.15. Seuraa koulutusvalinnan etenemistä Oma asiointi-palvelussa, www.te-palvelut.fi . Palvelun käyttö edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia.SEURAA VALINNAN ETENEMISTÄ OMA ASIOINTI -SIVUJEN KAUTTA. Koulutukseen voi hakea jatkuvasti, koulutusvalintoja tehdään joustavasti. Selvitä omalta kohdaltasi opintojen aikainen toimeentulo tästä linkistä
Hakuaika päättyy
31.01.2022
Lisätietoja antaa
Tero Kumpulainen, p. 0400792803, tero.kumpulainen@ysao.fi
Huom!
Ylä-Savon ammattiopisto pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin
Hae koulutukseenMuut alan tutkinnot - teknologiaosaaminen

Sinua saattaa myös kiinnostaa Kone- ja tuotantotekniikan ammattitutkinto, koneistuksen osaamisala -koulutus, tutustu!