Työelämäosaaminen

Johtamisen ja yritysjohtamisen osaamisala

Suorittamalla johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto -koulutuksen vahvistat osaamistasi erilaisiin johtamisen taitoihin. Kehität omaa osaamistasi niin henkilökohtaisesti, kuin koko yrityksen tai vastuualueesi osalta. Saat uusia ideoita, osaamista ja työkaluja vastuualueesi toimintaan, henkilöstöjohtamiseen, tulokselliseen toimintaan, talouteen sekä strategiaprosesseihin.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, Johtamisen ja yritysjohtamisen osaamisala -opintojen suorittaminen antaa sinulle kokonaisvaltaisen ymmärryksen johtamisen eri osa-alueista.
Opit tunnistamaan johtajana omat vahvuudet sekä kehityskohteesi.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, Johtamisen ja yritysjohtamisen osaamisala -opinnot suorittanut osaa johtaa, suunnitella ja kehittää yrityksen tai vastuualueensa toimintaa. Hän osaa kehittää toimintaansa ja osaamistaan johtajana tai yrityksen omistajana. Hän osaa johtaa yrityksen tai vastuualueen henkilöstöä, taloutta ja kehittää toiminnan tuloksellisuutta.

Valinnaisten tutkinnon osien osaaminen voi liittyä strategiatyön johtamiseen, projektin johtamiseen, työyhteisön kehittämisen johtamiseen, henkilöstön ja osaamisen johtamiseen, asiakkuuksien johtamiseen, talouden johtamiseen tai tuotanto- ja palveluprosessien johtamiseen.

Mikäli toimit johtajana, esihenkilönä, yrittäjänä tai asiantuntijana ja sinulla on jo käytännön kokemusta omasta vastuualueestasi ja henkilöstönjohtamisesta, on tämä johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto -koulutus sinua varten.

Koulutuksen toteutus

IisalmiKoulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.Linkki tutkinnon perusteisiinToteutus oppisopimuksella.
Pakollisen sekä valinnaisten tutkinnon osien edellyttämä ammattitaito ja osaaminen osoitetaan tekemällä käytännön työtehtäviä aidoissa työtilanteissa ja työprosesseissa (näyttö).
Oppilaitoksesta otetaan sinuun yhteyttä 2 viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja selvitetään opiskelumahdollisuus. Opiskelijavalintaan vaikuttaa hakemukseen täyttämäsi tiedot sekä mahdolliset haastattelut ja/tai soveltuvuuskokeet. Selvitä omalta kohdaltasi opintojen aikainen toimeentulo tästä linkistä
Tutkinto
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto
Toteutusmuoto
Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena ja ne koostuvat lähi-, Teams-luennoista, verkko-opinnoista sekä omalla työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta.
Lisätarkennus opiskelumaksusta
Jos suoritat koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, niin opiskelumaksua ei peritä!
Lisätietoja antaa
Kristiina Hartikainen, p. 0504720373, kristiina.hartikainen@ysao.fi
Huom!
Ylä-Savon ammattiopisto pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin
Hae koulutukseen - jatkuva haku nuorille ja aikuisilleMuut alan tutkinnot - työelämäosaaminen

Sinua saattaa kiinnostaa myös Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, työvalmennuksen osaamisala, tutustu!