Luonnonvaraosaaminen;Hevostalousala

Hevospalvelujentuottaja

Hevoskasvatuspalvelujen tuottamisen osaamisala

Hevosjalostus- ja kasvatus koulutus järjestetään jo kuudetta kertaa! Koulutuksessa pääset opiskelemaan mm. hevosjalostusta ja jalostustiedon hyödyntämistä sekä siitostammojen ja varsojen hoitamista.

Tämän hevostalouden ammattitutkinto, hevoskasvatuspalvelut -tutkinnon myötä osaat valita jalostukseen soveltuvat hevoset ja suunnitella sekä toteuttaa siitostammojen sekä varsojen hoidon. Osaat hoitaa varsomiset sekä kouluttaa varsoja.

Tutkinnon suorittaminen antaa sinulle taidot harjoittaa hevoskasvatusta ammattimaisesti joko yrittäjänä, työntekijänä tai yksityisesti. Koulutus sisältää Hevostalouden ammattitutkinnon Hevoskasvatuspalvelujen tuottamisen osaamisalan pakolliset tutkinnon osat. Koko tutkinnon suorittamiseen vaaditaan myös Hevosalan ammattitutkinnon pakolliset tutkinnon osat Hevosalan yrittäjänä toimiminen sekä Hevosten hyvinvoinnista huolehtiminen.

Hevosjalostus- ja kasvatus koulutus järjestetään jo kuudennetta kertaa!

Haluatko työskennellä tammojen ja varsojen parissa ja huolehtia niiden hyvinvoinnista? Jos sinulla on jo hevostalouden perustutkinto suoritettuna, tai olet hankkinut vastaavat tiedot ja taidot käytännön työllä, voit osallistua tähän koulutukseen.

Koulutuksen toteutus

KiuruvesiKoulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.Linkki tutkinnon perusteisiinKoulutus järjestetään kokonaan verkon välityksellä. Opetustuokiot ovat kerran viikossa arki-iltaisin ja kerran kuussa lauantaina aamupäivällä. Opiskelu sekä ohjaus toteutetaan sähköisillä oppimisalustoilla.

Aloitamme seuraavan kerran tutkintoon valmistavan koulutuksen 1.2.2024. Ammatillisten tutkinnon osien koulutus kestää 30.10.2024 saakka. Tutkinnon suorittamisen kesto toteutuu yksilöllisesti.

Myös osatutkinnon suorittaminen mahdollista.
Oppilaitoksesta otetaan sinuun yhteyttä 2 viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja selvitetään opiskelumahdollisuus. Opiskelijavalintaan vaikuttaa hakemukseen täyttämäsi tiedot sekä mahdolliset haastattelut ja/tai soveltuvuuskokeet. Selvitä omalta kohdaltasi opintojen aikainen toimeentulo tästä linkistä
Tutkinto
Hevostalouden ammattitutkinto
Hakuaika päättyy
30.01.2024
Toteutusmuoto
Koulutukseen on mahdollista osallistua mistä päin Suomea tahansa. Teamsilla järjestettävät opetustuokiot ovat kerran viikossa arki-iltaisin ja kerran kuussa lauantai aamupäivällä. Etäopiskelu ja –ohjaus toteutetaan Itslearning oppimisalustalla sekä Office 365 Office 365 Class Notebookin avulla.
Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa koko tutkinto
400 €
Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa tutkinnon osa tai osia
150 €
Muut mahdolliset kustannukset
Muita mahdollisia kustannuksia voi olla alakohtaisesti tarvittavat mahdolliset työvälineet, työasut, viranomaismaksut (kortit/luvat), opintomatkat. Kysy tarvittaessa lisätietoja alla olevaan kenttään kirjatulta yhteyshenkilöltä.
Lisätietoja antaa
Toini Immonen, p. 0401772821, toini.immonen@ysao.fi
Huom!
Ylä-Savon ammattiopisto pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin
Koulutustyyppi
Ammattitutkinnot
Apply for education - continous application for young and adultsOther luonnonvaraosaaminen educations

Lisätietoja Kiuruveden, Hingunniemen kampuksestamme täältä.