Luonnonvaraosaaminen

Hevospalvelujentuottaja

Hevoskasvatuspalvelujen tuottamisen osaamisala

Tämän hevostalouden ammattitutkinto, hevoskasvatuspalvelut -tutkinnon myötä osaat valita jalostukseen soveltuvat hevoset ja suunnitella sekä toteuttaa tammojen ja varsojen tallin terveydenhuollon. Osaat hoitaa ja ruokkia siitostammat tiineyttämisestä varsomiseen sekä hoitaa ja käsitellä tammoja ja varsoja varsomisesta vierotukseen.

Tutkinnon suorittaminen antaa sinulle taidot harjoittaa hevoskasvatusta ammattimaisesti joko yrittäjänä, työntekijänä tai yksityisesti.

Haluatko työskennellä tammojen ja varsojen parissa ja huolehtia niiden hyvinvoinnista? Jos sinulla on jo hevostalouden perustutkinto suoritettuna tai olet hankkinut vastaavat tiedot ja taidot käytännön työllä, voit osallistua tähän koulutukseen.

Koulutuksen toteutus

KiuruvesiLinkki tutkinnon perusteisiinMyös osatutkinnon suorittaminen mahdollista.Oppilaitoksesta otetaan sinuun yhteyttä 2 viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja selvitetään opiskelumahdollisuus. Opiskelijavalintaan vaikuttaa hakemukseen täyttämäsi tiedot sekä mahdolliset haastattelut ja/tai soveltuvuuskokeet. Selvitä omalta kohdaltasi opintojen aikainen toimeentulo tästä linkistä
Tutkinto
Hevostalouden ammattitutkinto
Koulutus alkaa
01.02.2023
Koulutus päättyy
31.10.2023
Toteutusmuoto
Koulutukseen on mahdollista osallistua mistä päin Suomea tahansa. Teamsilla järjestettävät opetustuokiot ovat kerran viikossa arki-iltaisin ja kerran kuussa lauantai aamupäivällä. Etäopiskelu ja –ohjaus toteutetaan Office 365 Class Notebookin avulla. Koulutus toteutetaan 1.2.2023-31.10.2023.
Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa koko tutkinto
400 €
Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa tutkinnon osa tai osia
150 €
Muut mahdolliset kustannukset
Muita mahdollisia kustannuksia voi olla alakohtaisesti tarvittavat mahdolliset työvälineet, työasut, viranomaismaksut (kortit/luvat), opintomatkat. Kysy tarvittaessa lisätietoja alla olevaan kenttään kirjatulta yhteyshenkilöltä.
Lisätietoja antaa
Toini Immonen, p. 0401772821, toini.immonen@ysao.fi
Huom!
Ylä-Savon ammattiopisto pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin
Hae koulutukseen - jatkuva haku nuorille ja aikuisilleMuut alan tutkinnot - luonnonvaraosaaminen

Lisätietoja Kiuruveden, Hingunniemen kampuksestamme täältä.